Viral: Adam Yanlışlıkla Aile WhatsApp Grubunda Bira Resmini Paylaştı. Ebeveynlerin Tepkisi

Leila

Global Mod
Global Mod
Sosyal medya hatalarının giderek yaygınlaştığı bir dünyada bu olay, özellikle WhatsApp’taki aile grup sohbetlerinde kişisel deneyimlerinizi paylaşırken dikkatli olmanız gerektiğini komik bir şekilde hatırlatıyor. Bu adama gelince, görünüşe göre istemeden, şüphelenmeyen ebeveynlerine alkol içtiğini açıklamış ve herkese tasasız bir hikaye sunmuştur. Saniya Dhawan adlı bir Twitter kullanıcısı, aile grup sohbetinde yanlışlıkla bir bira kutusunun resmini paylaşan erkek kardeşinin yaşadığı komik çileyi paylaşıyor.

O zamandan beri viral olan WhatsApp sohbeti, Bayan Dhawan’ın Mumbai Kızılderililerinin hayranı olan erkek kardeşi ve ebeveynleri arasındaki komik alışverişi yakalıyor. Söz konusu fotoğrafta bir bira kutusu ve “Mumbai kazanmak için… daha az gooo” yazısı yer alıyordu. İki dakika içinde babaları şaşkın bir “kyaa?” (Ne?), ardından annelerinin “Tum bira peete ho?” (Bira içer misin?)

Ayrıca Okuyun: Amerikan Blogger Hintçe Samosa Fiyatları Hakkında Söyleniyor – İnternet İlgili Olabilir

Twitter kullanıcısı, erkek kardeşiyle bira fotoğrafını neden gruptan silmediğini sorgulayan ayrı konuşmasının bir fotoğrafını da paylaştı. Bayan Dhawan’ın erkek kardeşi, herkesin görmesi için değil, yanlışlıkla kendisi için çıkardığını komik bir şekilde itiraf etti. Bu eğlenceli WhatsApp alışverişi, kısa sürede netizenlerin dikkatini çekti.

Ayrıca Okuyun: Komik Viral Video Momo Olmanızın 5 Nedenini Açıklıyor

Görüntüler, “Ağabeyim bunu aile grubuna göndermesine imkan yok” başlığıyla asıldı.
Buradaki gönderiye bakın:

Abimin bunu aile grubuna yollamasına imkan yok
😭
pic.twitter.com/FKnrcYiu3K— Saniya Dhawan (@SaniyaDhawan1) 26 Mayıs 2023
Viral gönderi şu ana kadar 1,3 milyon kez görüntülendi ve aşağıdakiler gibi çeşitli komik yorumlar aldı:

“Bir hikaye uyduracağına eminim.”

Bir hikaye uyduracağına eminim— Raghuveer (@Straying_mind) 26 Mayıs 2023
Buna bir kullanıcı, “Evet ama onun bundan o kadar kolay kurtulduğunu görmüyorum” yanıtını verdi.

Evet ama onun bu işin içinden o kadar kolay çıktığını düşünmüyorum
😭
— Saniya Dhawan (@SaniyaDhawan1) 26 Mayıs 2023
Bir kullanıcı “Yaşıyor mu?” diye sordu.

Hayatta mı?
😭
— S. (@daalmakhniiii) 26 Mayıs 2023
Bu kişi şaka yaptı, “Udemy üzerinden bir “kendine zarar verme” kursu oluşturmak için haklı olarak uygun.”

Udemy üzerinden “Kendine zarar verme” kursu oluşturmak için haklı olarak uygundur— Mridul (@MridulRajB1) 26 Mayıs 2023
Bu kullanıcı onun için üzüldü, “Hahaha zavallı adam! Orada bunu yaptım.”

Hahaha zavallı adam!! Bunu yaptım :)— Kaustubh Radkar (@KaustubhRadkar) 26 Mayıs 2023
Ve bu kullanıcı akıllıca bir çözüm sundu: “Alkolsüz hai bolne bolo.”

Alkolsüz hai bolne bolo
😬
🤣
— Akshay (@a_akshayy) 26 Mayıs 2023
Bu gönderi sizi de güldürdü mü?