Hepimiz Tara Sutaria’nın yemek sevgisinin oldukça farkındayız. İster ayrıntılı bir ziyafet hazırlıyor olun, ister gösterisinden hemen önce nefis bir ikramın içine dalın, aktris tam bir gurme. Geçenlerde kameralara lezzetli bir atıştırmalık yerken yakalandı: muhallebi çörek. Görünüşe göre, Tara Sutaria için “muhallebi çöreğine dalmak için asla yanlış zaman değil.” Tamamen siyahlardan oluşan bir takım ve ders kitaplarındaki mükemmel ihtişamla süslenen Haberda Tara Sutaria tatlıyı yerken görülüyordu. Altyazıda Tara Sutaria, “Kimse benim fazla dengeli ve düzgün olduğumu düşünmesin diye yazdı. (Bu geri bildirimi sık sık alıyorum ve Habernun kendi kendini açıklayıcı olduğuna inanıyorum) Görünüşe göre muhallebi çöreğine dalmak için asla yanlış zaman değil. Duyabilirsin @rahuljhangiani katılıyorum.”
Aşağıdaki makarasına bir göz atın:
Damak tadınız da bir çörek ikramı talep ediyorsa, sizi koruduk. Aşağıda, 5 lezzetli çörek tarifini özenle seçtik:
Aşağıdaki makarasına bir göz atın:
Damak tadınız da bir çörek ikramı talep ediyorsa, sizi koruduk. Aşağıda, 5 lezzetli çörek tarifini özenle seçtik:
- Klasik Donutlar: Kabarık, altın-kahverengi dış yüzeyleri ve tatlı bir sır ile klasik çörekler, her lokmada saf bir mutluluk anı sağlar. Klasiklerle asla yanlış gidemezsin. Tarif için buraya tıklayın.
- Çikolatalı Donutlar: Derin kakao aroması ve kadifemsi dokusu, bu lezzetli ikramları tabakta cennet haline getirir. Ayrıntılı tarif burada.
- Çörek Şeftali: Bu enfes tarif, sulu satürn şeftalileri ekleyerek klasik çöreklere çılgın bir dokunuş katıyor. Dişlerinizi, içinde şeftalimsi iyiliğin tatlı bir sürpriziyle sıcak, kabarık bir çöreğe batırdığınızı hayal edin. Tarifi mi arıyorsunuz? Buraya tıklayın.
- Yumurtasız Donutlar: Bu enfes hamur işleri yumurta kullanılmadan yapılır, ancak çöreklerin sevildiği tüm lezzet ve yumuşaklığı korur. Tam tarifi burada bulabilirsiniz.
- erişte Keema Çörekler: Donutların sadece tatlı olduğunu düşünüyorsanız, bu algınızı değiştirelim ve damak tadınızı keyifli bir yolculuğa çıkaralım. Erişte iyiliği ile doldurulmuş ve zengin, baharatlı Keema (kıyma) dolma, şehriye Keema Çörekler, başka hiçbir şeye benzemeyen bir mutfak deneyimi sunar. Her lokmada enfes doku ve tat karışımının tadını çıkarın. Buraya tıklayın ve tarifi alın.