Sofia Vergara kahve tadı, tahminler profesyonel bir internet gibi etkilenmiş gibi

Leila

Global Mod
Global Mod
Modern Aile Aktör Sofia Vergara gerçek bir kahve aşığı ve işte kanıt. Eski Haberlarından biri, Harry Connick Jr.'ın TV şovu “Harry” de görünüşünden çevrimiçi olarak yeniden ortaya çıktı. Klipte, Sofya'nın içmeden önce kahveyi kokladığı görülebilir. Tepkisinden yola çıkarak Harry, “Zaten sevmediğini söyleyebilirim” diyor. Kahvesine ve sassy tarzında tam olarak odaklanarak Sofia, “Biraz kapatabilir misin?” Sofya bir yudum alırken seyirci kahkaha atıyor.

“Bu Columbian kahvesi,” diyor, kahve türünü tek bir yudumla tahmin ediyor. Coşku ile Harry iyi olup olmadığını sorar ve Sofia sadece bir poker yüzü ile başka bir yudum almak için hareket eder. Ayrıca Columbian kahvesi olduğunu ve hangi makinede hazırlandığını tahmin edebildiğini ileri sürüyor.

“Kahve hakkında konuştuğunda ne kadar kritiksiniz,” diye okuyor Haberdaki metni.

Ayrıca okuyun: Sofia Vergara, Emmys'te hamburger yiyor internetteki en havalı şey

Aşağıdaki eğlenceli Haberyu izleyin:

Hayranlar ve kahve severler Sofia'nın kahve bilgisinden etkilendi. Yorumlara bir göz atın:

Bir Instagram kullanıcısı, “Şimdiye kadarki en iyi kahve, hatta ev yapımı versiyonu bile. Kolombiya'yı ziyaret ettiğimde sevdim.”

Bir diğeri, “Bogots'daki El Dorado havaalanına vardığımda Kolombiyalı kahve içtim ve zaten sahip olduğum en iyi kahveydi.”

Bir hayran, “Onu kesinlikle seviyorum. O bir isyan.”

Sofia Vergara'nın hayranı mısınız? Eğlenceli yemek hikayelerinden daha fazlasını keşfetmek için buraya tıklayın.

Jigyasa Kakwani HakkındaJigyasa, dünyayı yayınlanan her hikayeyi daha bilgili hale getirmek için araştırdığı bir ortam olan yazma yoluyla teselli bulur. Her zaman yeni mutfakları keşfetmeye hazır, ama kalbi rahatlatıcı Ghar-Ka-Khana'ya geri dönüyor.