Hint mutfağı, çok çeşitli yemekleriyle dünya çapında ünlüdür. Dünyanın neresinde olursanız olun yakınınızda bir Hint restoranını kolayca bulabilirsiniz. Kremalı köriler ve çıtır çıtır atıştırmalıklardan lezzetli tatlılara kadar herkesin damak tadına uygun bir şeyler var. Bu yemeklerin tadını kesinlikle kendi başınıza çıkarabilseniz de, hiçbir şey lüks bir Hint büfesinde kendinizi şımartma deneyimiyle kıyaslanamaz. Büfeler, tek seferde çok çeşitli yemekleri deneme fırsatı sunarak onları Hint mutfağını keşfetmenin en iyi yollarından biri haline getiriyor. Geçenlerde Amerikalı ünlü şef ve blog yazarı Eitan Bernath bir Hint restoranını ziyaret etti ve ailesiyle birlikte açık büfe yemek yedi.
Öyleyse oku: ABD’li Popüler Blogger, Otantik Aloo Tikki Chaat Yapıyor, Kızılderililerin Salyalarını Akıtıyor
Instagram’da bir restorana yaptığı ziyaretin Habersunu paylaştı. Videoda blog yazarı, New Jersey, Parsippany’deki bir Hint restoranında keyif aldığı geniş yemek reyonlarına bir göz atıyor. İdli, dhokla, pani puri, vada gibi atıştırmalıklar ve palak paneer, biryani, pulao ve shahi paneer gibi ana yemek yemeklerini görebiliriz. Ayrıca lezzetli jalebi, badem helvası, ladoo ve daha fazlasını yerken görüldü. Gönderinin başlığında, “Ben büyürken her hafta ailem pazar günleri öğle yemeği için vejetaryen bir Hint büfesine giderdi ve bugün geleneği sürdürdük! #india #indianfood #desifood #buffet.” Bir göz at:
Öyleyse oku: İzleyin: ABD’li Blogger Bihar’da Litti Chokha Yapıyor, Yemek Meraklıları Etkilendi
Eitan’ın gönderisi platformda çok sayıda yanıt aldı. Paylaşıldığından beri 437 binin üzerinde görüntülenme, 25,7 bin beğeni ve yüzlerce yorum topladı. Desi gurmeleri, şefin Hint mutfağını deneme girişimini takdir etti ve bazı insanlar Haberyu izledikten sonra bu yemeklere olan isteklerini dile getirdi. Aşağıdaki reaksiyonlardan bazılarına göz atın:
“Geçmişte Hintli miydin? Hint yemeklerini çocuklarımdan daha iyi telaffuz ediyorsun. Ancak, yayınladığım raita tarifine bir bak.”
“Hint yemeklerini ne kadar sevdiğini ve tanıttığını seviyorum!”
“Açık büfedeki hemen hemen her şeyi denediniz. En sevdiğiniz hangisiydi?”
“Hint yemeklerini denediğinize sevindim. Hindistan’dan sevgiler.”
“Hint büfesi yediğimiz tek yer burası! Çok güzel.”
“Yum her şey çok güzel görünüyor.”
ABD’li blog yazarının Hint yemeklerini deneme girişimi hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlarda bize anlatın.
Öyleyse oku: ABD’li Popüler Blogger, Otantik Aloo Tikki Chaat Yapıyor, Kızılderililerin Salyalarını Akıtıyor
Instagram’da bir restorana yaptığı ziyaretin Habersunu paylaştı. Videoda blog yazarı, New Jersey, Parsippany’deki bir Hint restoranında keyif aldığı geniş yemek reyonlarına bir göz atıyor. İdli, dhokla, pani puri, vada gibi atıştırmalıklar ve palak paneer, biryani, pulao ve shahi paneer gibi ana yemek yemeklerini görebiliriz. Ayrıca lezzetli jalebi, badem helvası, ladoo ve daha fazlasını yerken görüldü. Gönderinin başlığında, “Ben büyürken her hafta ailem pazar günleri öğle yemeği için vejetaryen bir Hint büfesine giderdi ve bugün geleneği sürdürdük! #india #indianfood #desifood #buffet.” Bir göz at:
Öyleyse oku: İzleyin: ABD’li Blogger Bihar’da Litti Chokha Yapıyor, Yemek Meraklıları Etkilendi
Eitan’ın gönderisi platformda çok sayıda yanıt aldı. Paylaşıldığından beri 437 binin üzerinde görüntülenme, 25,7 bin beğeni ve yüzlerce yorum topladı. Desi gurmeleri, şefin Hint mutfağını deneme girişimini takdir etti ve bazı insanlar Haberyu izledikten sonra bu yemeklere olan isteklerini dile getirdi. Aşağıdaki reaksiyonlardan bazılarına göz atın:
“Geçmişte Hintli miydin? Hint yemeklerini çocuklarımdan daha iyi telaffuz ediyorsun. Ancak, yayınladığım raita tarifine bir bak.”
“Hint yemeklerini ne kadar sevdiğini ve tanıttığını seviyorum!”
“Açık büfedeki hemen hemen her şeyi denediniz. En sevdiğiniz hangisiydi?”
“Hint yemeklerini denediğinize sevindim. Hindistan’dan sevgiler.”
“Hint büfesi yediğimiz tek yer burası! Çok güzel.”
“Yum her şey çok güzel görünüyor.”
ABD’li blog yazarının Hint yemeklerini deneme girişimi hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlarda bize anlatın.