İzle: Ünlü patronu Sarah Todd, Meghalaya'da otantik Khasi mutfağını deniyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Sarah Todd'un bir seyahat postasıyla karşılaştığımızda, bir sonraki mutfak maceramız için durur, öğrenir ve ipuçlarını alırız. Avustralya ünlü şefi, ülkenin gizli gıda mücevherlerini keşfederek Hindistan'da seyahat ediyor. En son çukur durağı, otantik Khasi yemeklerini denediği Meghalaya'daydı. Khasi, Meghalaya'nın en büyük yerli etnik grubudur. Yiyecekleri yoğun bir şekilde pirinç, balık ve bambu çekim bazlı yemeklere güveniyor. Sarah, Instagram'da Khasi Thali'nin dudak şapırla şımartan bir Haber yayınladı. Macerası, yerel yemeklerinde – Rosella'da kullanılan klasik bir Khasi muamelesi ile başladı. Tadı anlatan Sarah, “Rosella'nın çok farklı bir lezzeti, süper ekşi, çiçek, gerçekten güzel. Ve sadece o canlı renginin gerçekten, gerçekten lezzetli olduğunu seviyorum.”

Öyleyse okuyun: Viral Video: İngiliz Adam arkadaşlarına Golgappas'ın Nasıl Yenileceğini Gösteriyor, İnternet Alkışları

Sonra, Sarah Todd biraz pirinçle eşleştirdiği bambu sürgün balıkları ve kurutulmuş balıkları vardı. Sarah, bulaşıkları yapmak için kullanılan malzemelerden bahsetti ve hepsinin çok daha çok “taze ve hiper-yerel” olduklarını iddia etti. “Burada önümüzde olan her şeyde bu artan tazeliği alıyorsunuz. Her yemek zihninizi bir yerde tarlaya götürüyor. Gerçek, kelimenin her ölçeğinde masa için bir çiftlik.” Bir balık şişini toplayan Sarah, “Hepsi bu, şimdi Thali'mden zevk almak istiyorum. Bu inanılmaz bir deneyim arıyordu ve bunun için çok Şükrançıyım.” Sonunda, yiyecekleri yerel dilinde hazırlayan kadına teşekkür ederek, “Kooblai Shibun“Yani, teşekkürler.

Aşağıdaki yazının tamamını izleyin:

Yan nota, “Meghalaya'daki inanılmaz Khasi bayramımızdan 3. Bölüm! Bu doğru yazıp yazmadığımı bilmiyorum, ama … Kooblai Shibun! (Teşekkürler!) İnsanların sıcaklığından lezzetlerin derinliğine kadar-bu deneyim unutulmazdı. Her yemek bir hikaye anlattı, her ısırığın ruhu vardı. Hala füme etler, bambu ateşi ve unutulmaz yerel misafirperverliği düşünüyor. Meghalaya, kalbimin bir parçasını iyi ve gerçekten çaldın. ”

Öyleyse okuyun: Chandi ve Çilek Momos'un Yapımı Gösteren Viral Video 3 milyondan fazla görüntüleme alıyor

Umarım bazı şaşırtıcı otantik Khasi mutfağı için bir sonraki seyahatinizi nereye götüreceğinizi biliyorsunuzdur.