Toskana bölgesi Toskana bölgesinin tarım sektörü müdürü Sandro Pieroni'ye, Tartufo del Garbo 2024 “, kendilerini farklı faaliyet alanlarında ayırt edenler için tasarlanan tanınma, tanındı. Trüf ve trüf büyüyen. Tören, Sienese kasabası, Fabrizio Nucci belediye başkanı ve bölge ve meclis başkan yardımcısı olan Scuderie del Grandaca'da Girit Senesi'nin Beyaz Truffle'sinin Asciano Market sergisinin bir parçası olarak gerçekleşti. Agri -Food, Stefania Saccardi için.
Yargı Komisyonu, dikkatli bir değerlendirmeden sonra, oybirliğiyle Pieroni'ye ödülü vermeye karar verdi ve “yapılan olağanüstü taahhüt ve trüf ve Toskana Truffles ve Sienese Girit dünyasını geliştirmeyi amaçlayan değerli teknik katkılardan dolayı derin şükranlar” ifade etti. Değeri, Tuscan mükemmelliğinden birini ve yiyecek ve şarap turizmi için çekici güçlü bir unsuru temsil eden bir sektörü desteklemek için bölgenin taahhüdünü hatırlatan başkan yardımcısı Saccardi tarafından vurgulanan bir motivasyon.
Truffle, Artisti del Garbo Derneği üyesi olan sanatçı Andrea Meiattini'nin çalışması olan bir harç ile birlikte Tartufai Della Garbo Derneği tarafından bağışlandı.
Geçmiş yıllarda, tanınma, diğerleri arasında, yiyecek ve şarap eleştirmeni Luigi Cremona'ya, yıldızlı şef Claudio Sadler, Agronoma Laura Giannetti ve Monte Oliveto Maggiore manastırına atandı.
Yargı Komisyonu, dikkatli bir değerlendirmeden sonra, oybirliğiyle Pieroni'ye ödülü vermeye karar verdi ve “yapılan olağanüstü taahhüt ve trüf ve Toskana Truffles ve Sienese Girit dünyasını geliştirmeyi amaçlayan değerli teknik katkılardan dolayı derin şükranlar” ifade etti. Değeri, Tuscan mükemmelliğinden birini ve yiyecek ve şarap turizmi için çekici güçlü bir unsuru temsil eden bir sektörü desteklemek için bölgenin taahhüdünü hatırlatan başkan yardımcısı Saccardi tarafından vurgulanan bir motivasyon.
Truffle, Artisti del Garbo Derneği üyesi olan sanatçı Andrea Meiattini'nin çalışması olan bir harç ile birlikte Tartufai Della Garbo Derneği tarafından bağışlandı.
Geçmiş yıllarda, tanınma, diğerleri arasında, yiyecek ve şarap eleştirmeni Luigi Cremona'ya, yıldızlı şef Claudio Sadler, Agronoma Laura Giannetti ve Monte Oliveto Maggiore manastırına atandı.