CDU Man Chialo hakaret etti: Şansölye Scholz ırkçı bırakma

Felaket

New member
Çarşamba öğleden sonra Scholz kendini X'de konuştu ve Chialo ile bir durum olduğunu doğruladı. Bunun on gün önce özel bir doğum günü partisinde olduğu söyleniyor. İfadede Scholz ifadesi:

“Ben ve bir gazeteci arasındaki özel bir doğum günü partisinde yapılan bir konuşmada, on gün önce Alman Federal'da CDU/CSU ve AFD'nin ortak koordinasyon davranışı hakkındaydı. Bunu konuşmada bir tabu ihlali olarak tanımladım. Dahası, soru bunun tekrarlanıp tekrarlanamayacağı ve CDU içindeki tabu içinde bu molayı kimin açıkça ele alabileceğiydi.

CDU'da da liberal sesler olduğu göstergesi üzerine, CDU'daki çok az sayıda liberal sesin CDU başkanının davranışına karşı oy kullandığını ve eleştirel olarak rapor ettiğini söyledim. İlgili terim dil kullanımında ırkçı değil ve asla benim tarafımdan tasarlanmadı. Irkçılık suçlaması saçma ve yapay olarak inşa edilmiş. Şahsen, Joe Chialo'yu Birlik'te önemli bir liberal ses olarak takdir ediyorum. “

Joe Chialo dokuz yaşında Almanya'ya geldi

Joe Chialo, Almanya'ya geldiğinde dokuz yaşındaydı, Abitur ve Frilling Frilling Çıraklığı'ndan sonra, önce kendi rock grubunu, sonra şirketini nihayet siyasete geçmek için inşa etti. Kültürel bir senatör olarak, annesinin yaşadığı ve babanın gömüldüğü bir devlet ziyaretinde Federal Başkan'a Tanzanya'ya eşlik etti. Her şeyden, başarılı bir entegrasyonun en iyi örneği olan bu Joe Chialo, Alman Başbakanı tarafından “mahkeme jarror” olarak aşağılayıcı hale getirildi.

Firront Chialo'yu bir kayıpla bıraktı: Bir Şansölye rolünden nasıl düşebilir? Bu şekilde kontrolü kaybeden biri bir ülkeyi nasıl yönetebilir?

BURADA daha fazla bilgi bulabilirsiniz