Yaz sezonu burada ve bunların ısı ve artan sıcaklık zamanı. Klimalar ve soğutucular evin içindeki sıcaklıkları kontrol etmemize yardımcı olabilirken, nem mutfağımıza açgözlü bir konuk olarak gelir. Havadaki bu sinsi nem, kiler zımbalarımıza zarar verebilir, gymnasium onları hantal olabilir, kalıpları davet edebilir ve kötü bir koku serbest bırakabilir. Ancak, bu yaz sezonunda, kiler neminizi basit ipuçları ve püf noktalarıyla koruyabilirsiniz. Bir plan gibi mi geliyor? Yani, daha fazla uzatmadan, yaz kiler koruması sanatında ustalaşalım.
Bir mutfak kiler yaz aylarında neden nemleşiyor?
Yaz havada aşırı ısı ve nem getirir. Durum, yüksek bir alev üzerinde sürekli pişirme ile ağırlaşır. Nem için bir mıknatıs haline gelir, mikrop ve bakteriyel büyümeye ve her yerde kötü kokuya yol açar.
Öyleyse okuyun: Yaz sıcağını ele almak için şu anda mutfağınızın ihtiyaç duyduğu 6 şey
Fotoğraf Kredisi: Unsplash
Mutfakta aşırı nem belirtileri nelerdir?
Nemli bir mutfak evinizin havasını mahvedebilir ve genel sağlığınızı riske atabilir. Sonuçta, beslenmemizi mutfakta pişirilen yiyeceklerden alıyoruz. En yaygın uyarı işaretlerinden bazıları:
İşte mutfağınızı nemli geçiren 4 akıllı ipucu:
1. Hava geçirmez kapları kullanın:
Düzenli ambalajı terk edin ve bazı yüksek kaliteli gıda sınıfı, hava geçirmez kaplara yatırım yapın. Nemi önler ve yiyecekleri uzun süre taze tutarlar.
2. İyi havalandırın:
Sura'yı havadaki aşırı neme teklif etmek için bir mutfak baca ve Dinek Fan kullanın. Öyleyse, mutfağınızdan yeterli hava ve güneş ışığı geçmesine izin verin. Bu yeri güvenli ve hijyenik tutacaktır.
3. Kontrol sıcaklığı:
Bu zor bir iş olabilir. Evin içindeki aşırı ısıdan kaçınmak için sabah erken veya yaz aylarında yemek pişirmenizi öneririz. Bu nedenle, daha az pişirme süresi içeren tarifleri tercih edin.
4. Derin temiz temiz:
Mutfağınızın temiz ve net olduğunu düşünüyor olabilirsiniz, ancak bize güvenin, Arene özel dikkat gerektiren gizli köşelerdir. Graaz ve gıda parçacıklarını çıkarmak için kilerinin ve tezgahınızın köşelerini ve köşelerinizin derin temizlenmesini öneriyoruz.
Öyleyse okuyun: Pişirirken mutfağı temiz tutmak için kolay ipuçları
Sonuçta:
Mutfağınızı yaza hazır hale getirmek zor değil. Tek ihtiyacınız olan bazı ön planlama ve organizasyon becerileri. Mutlu yemekler!
Somkatta Saha HakkındaExplorer- Somkatta kendini çağırmayı seviyor. Gıda, insanlar veya yerler açısından olsun, arzu ettiği tek şey bilinmeyenleri bilmektir. Basit bir Aglio olio makarna veya Daal-Chawal ve iyi bir film onu gün yapabilir.
Bir mutfak kiler yaz aylarında neden nemleşiyor?
Yaz havada aşırı ısı ve nem getirir. Durum, yüksek bir alev üzerinde sürekli pişirme ile ağırlaşır. Nem için bir mıknatıs haline gelir, mikrop ve bakteriyel büyümeye ve her yerde kötü kokuya yol açar.
Öyleyse okuyun: Yaz sıcağını ele almak için şu anda mutfağınızın ihtiyaç duyduğu 6 şey
Fotoğraf Kredisi: Unsplash
Mutfakta aşırı nem belirtileri nelerdir?
Nemli bir mutfak evinizin havasını mahvedebilir ve genel sağlığınızı riske atabilir. Sonuçta, beslenmemizi mutfakta pişirilen yiyeceklerden alıyoruz. En yaygın uyarı işaretlerinden bazıları:
- Nemli veya yumruklu kuru yiyecekler
- Mildy ambalajı veya raflar
- Kavanozlarda veya kaplarda yoğuşma
- Küf kokusu
- Kiler zararlılarının artan manzaraları.
İşte mutfağınızı nemli geçiren 4 akıllı ipucu:
1. Hava geçirmez kapları kullanın:
Düzenli ambalajı terk edin ve bazı yüksek kaliteli gıda sınıfı, hava geçirmez kaplara yatırım yapın. Nemi önler ve yiyecekleri uzun süre taze tutarlar.
2. İyi havalandırın:
Sura'yı havadaki aşırı neme teklif etmek için bir mutfak baca ve Dinek Fan kullanın. Öyleyse, mutfağınızdan yeterli hava ve güneş ışığı geçmesine izin verin. Bu yeri güvenli ve hijyenik tutacaktır.
3. Kontrol sıcaklığı:
Bu zor bir iş olabilir. Evin içindeki aşırı ısıdan kaçınmak için sabah erken veya yaz aylarında yemek pişirmenizi öneririz. Bu nedenle, daha az pişirme süresi içeren tarifleri tercih edin.
4. Derin temiz temiz:
Mutfağınızın temiz ve net olduğunu düşünüyor olabilirsiniz, ancak bize güvenin, Arene özel dikkat gerektiren gizli köşelerdir. Graaz ve gıda parçacıklarını çıkarmak için kilerinin ve tezgahınızın köşelerini ve köşelerinizin derin temizlenmesini öneriyoruz.
Öyleyse okuyun: Pişirirken mutfağı temiz tutmak için kolay ipuçları
Sonuçta:
Mutfağınızı yaza hazır hale getirmek zor değil. Tek ihtiyacınız olan bazı ön planlama ve organizasyon becerileri. Mutlu yemekler!
Somkatta Saha HakkındaExplorer- Somkatta kendini çağırmayı seviyor. Gıda, insanlar veya yerler açısından olsun, arzu ettiği tek şey bilinmeyenleri bilmektir. Basit bir Aglio olio makarna veya Daal-Chawal ve iyi bir film onu gün yapabilir.