Brunch Yapmak İster misiniz? Instagram'a Değer Yiyecekler ve Heyecanlar İçin Litchi Bistro'ya Gidin

Leila

Global Mod
Global Mod
Malviya Nagar'da, planladığınız brunch için mükemmel, harika bir yeni mekan var. Geçenlerde Litchi Bistro'yu ziyaret ettim ve Instagram'a layık fotoğraflarla dolu bir kamera rulosu ve lezzetli yiyeceklerle dolu bir karınla oradan ayrıldım. Yeni açılan bu restoran, güzel, renkli iç mekanların yanı sıra günün her saatinde işe yarayan konforlu açık hava oturma alanına sahiptir. Brunch için Litchi Bistro'ya gittim ve havanın güzel olması nedeniyle dışarıda bir masa tutmaya karar verdim. Buradaki menü, Fransa, İtalya, Portekiz, İspanya, Endonezya, Tayland, Japonya ve daha birçok bölgenin mutfağından geniş bir yemek yelpazesi sunuyor. Mekan sadece temmuz ayında açıldığından maalesef menüdeki her şey henüz mevcut değildi. Ancak personel özür dileyen ve nazik davrandı ve bizi bazı lezzetli seçeneklere yönlendirdi.

Fotoğraf: “Litchi Bistro”

Litchi Bistro, Malviya Nagar'da denediğim her şey:

Brunchımıza kokteyl ve kokteyllerle başladık. bunu denedim Litchi güvertesiBiberiye ve kekikle zenginleştirilmiş cin ve tonikle yapılır. İçecek gevrek ve çok canlandırıcıydı. Daha sonra bunu yaşadık Jamun Baharatlı Berry Chaat masala ve Tabasco'nun bir vuruşuyla gelen kokteyl. Denemeye değer eğlenceli bir deneydi!

Salata olmadan brunch yapamam, biz de bunu denedik Genç ve Yabani Salataroka yaprakları, kızarmış fındık, siyah zeytin, turşu ve tavuk sosisi vardı. Acı biberli balzamik sosla yapılan sos, salatanın lezzetini ortaya çıkardı ve tadı muhteşemdi.

Menüde heyecan verici bir öğe buldum: Dolu Kimchi Kızartması. Kore mutfağının bir hayranı olarak, benim zevkime göre biraz fazla hafif olsa da, patates kızartmasının yanında kimçinin tadını hissedebiliyordum.

(LR) Litchi Güverte Kokteyli, Dolu Kimchi Kızartması, Genç ve Yabani Salata, Jamun Baharatlı Berry Mocktail

(LR) Litchi Güverte Kokteyli, Dolu Kimchi Kızartması, Genç ve Yabani Salata, Jamun Baharatlı Berry Mocktail

Litchi Bistro menüsündeki en sevdiğim yemeklerden biri Gochujang Tavuğuküçük bir ızgarada servis edilen şişlerde etli tavuk parçaları bulunur. Tavuk, tatlı, soslu bir tada sahip lezzetli bir tadı vardı.

bunu da denedim Tavuklu Cheeseburger Gyoza. Konsept cazip olsa da yemeğin oldukça yumuşak olduğu ortaya çıktı.

Gochujang Tavuk ve Tavuk Çizburger Gyoza

Gochujang Tavuk ve Tavuk Çizburger Gyoza

Daha fazla içecek denemek istediğimiz için sipariş verdik Acımasızşirket içi viski, taze nane, liçi ezmesi ve kızılcık suyuyla hazırlanan özel bir kokteyl. Pembe renkte çok güzel görünüyordu ve tadı mükemmeldi, viski ile kızılcık arasında bir denge kuruyordu. bunu da denedim Espresso tonik Çarkıfelek meyvesi aromalı, kahvesini sert sevenler ve biraz denemekten korkmayanlar için mükemmel bir içecek.

Espresso Tonik ve Acımasız

Espresso Tonik ve Acımasız

Sandviç ve pizza olmadan hiçbir kafe tamamlanmaz. Biz denedik Croque mösyö sandviçipeynir severler için mükemmel ve Çok mantarlı pizzamantar hayranları için yumuşak ve cennet gibiydi.

Croque Mösyö Sandviç ve Çok Yermantarlı Pizza

Croque Mösyö Sandviç ve Çok Yermantarlı Pizza

Tatlı seçenekleri, diğer kapsamlı menüye göre biraz sınırlıydı. Biz tavsiye ettik Fransız tostugüzel görünüyordu ve tadı güzeldi, ancak brunch sonrası tatlı rolünü tam olarak yerine getirmedi.

Fransız tostu

Fransız tostu

• Nerede: T, 540, Panchsheel Marg, Panchshila Park, Malviya Nagar, Delhi 110017
  • İki kişilik maliyet: 1.600 Rs (yaklaşık)