'Bigg Boss Ke Baad': Vada Pav Kızı Chandrika Dixit, Food Shop'ta Büyük Karşılama Aldı

Leila

Global Mod
Global Mod
Delhi'den ünlü “Vada Pav Kızı” Chandrika Dixit, işten atıldıktan sonra işine geri döndü. Büyük Patron OTT ev. Ayrıca gerçeklik şovu gösterisinden sonra dükkandaki 1. günden bir Haber paylaştı. Instagram'da paylaşılan Haberda, Chandrika'nın yemek tezgahının dışında büyük bir kalabalık görebiliyoruz. Onları selamlayıp onlarla selfie çekerken görülüyor. İnsanlar onunla tanışma ve lezzetli vada pav'ın tadını çıkarma fırsatı bulduklarında çok mutlu görünüyorlar. “Big Boss ke Baad 1st Tym On Shop” dedi bir yan notta.

Ayrıca Okuyun: Vada Pav Dünyanın En İyi Sandviçleri Arasında Gösterildi. Sıralamada…

Videoyu burada izleyebilirsiniz;



Chandrika Dixit, Delhi'nin Sainik Vihar semtinde vada pav sattığı bir Habernun viral olmasının ardından bir gecede ünlendi. Klipte, çalışan bir kadın olarak deneyimlerinden bahsetti ve oğlunun dang humması teşhisinden sonra Haldiram'daki son işinden istifa etmek zorunda kaldığını açıkladı.

Ayrıca Okuyun: “Isıya Dayanıklı Kadın” Udta Vada Pav'ı Kızartmak İçin Ellerini Kullandı, İnternet Şok Oldu

Bu arada Chandrika Dixit, içeride kaldığı süre boyunca manşetlere çıktı Büyük Patron OTT3 ev. Isınan yüzleşmelerden yemekten şikayet etmeye kadar, hayranları ekranlara ve nasıl yaptıklarına kilitledi. Şovdan ayrıldıktan sonra Chandrika, evde geçirdiği kısa süre hakkında konuştu. Indian Express'e şunları söyledi: “İmajım değişti, insanlar beni bir tarafımı gördüler ve sadece kavga ettiğimi varsaydılar. Ama kimse neden kavga ettiğimi görmedi; kimse ne kadar sevgi dolu ve şefkatli olduğumu fark etmedi. Poulomi bana dünyanın olduğum kişiyi görmesi gerektiğini söyledi. Sai Ketan Rao ve Ranvir Shorey'in benim hakkımdaki görüşleri değişti, bu yüzden zaten bir kazananım. Şovda asla farklı bir insanmış gibi davranmadım.”

Anil Kapoor'un ev sahipliğinde, Büyük Patron OTT Colors TV şovunun bir yan ürünüdür büyük patron.
 
Üst