Suvignano, mülkün kilisesi yeniden açılıyor. Bölge: Yeniden doğuş için tüm kurumlara ihtiyaç var

HoCaM

Global Mod
Global Mod
Aşağıdaki fotoğraflarda Santo Stefano Kilisesi'nin ön cephesi ve Ostello della Legalità'nın bir görüntüsü

Suvignano mülkünün geleceği için Devlet ile sinerji yaratmak önemlidir, böylece hükümet ekonomik açıdan yardım etmeye başlayabilir.

Bu, Toskana Bölgesi'nin, mafyaların el koyduğu en önemli varlığın yeniden doğuş sürecinde yeni ve önemli bir adımın atılması vesilesiyle bu sabah konsey başkanı aracılığıyla mülkü ziyaret eden ulusal kurumlara gönderdiği mesajdır. merkezde – İtalya: Monteroni d'Arbia ve Murlo tepeleri arasında yer alan bu muazzam mülkün tarihine her zaman eşlik eden, duaya adanmış küçük bir bina olan Santo Stefano şapelinin ibadete yeniden açılması.

Başkan, kilisenin ibadete dönüşünü karşılamak amacıyla düzenlenen Kutsal Ayin kutlamaları öncesinde, çalışma ve tarıma yönelik yuvarlak masa toplantısında konuştu. Toplantıya, diğerlerinin yanı sıra, mafyayla mücadele komisyonu başkanı ve iç müsteşar, Siena-Colle di Val d'Elsa-Montalcino kardinali ve başpiskoposu Augusto Paolo Lojudice'nin yanı sıra, Siena-Colle di Val d'Elsa-Montalcino'nun başkan yardımcısı da katıldı. Bölge (tarım heyetleriyle birlikte), yasallıktan sorumlu bölgesel meclis üyesi, mülkün yönetimiyle görevlendirilen Toskana yönetiminin kurum içi kurumu olan Ente Terre'nin liderleri.


Şapeldeki dini işlevlerin yeniden başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan, Bölgenin mülkün yeniden hizmete açılması konusundaki kararlılığını yineledi. Yakın zamanda bölgesel kaynaklarla finanse edilen ve yakın zamanda mafyalara karşı mücadele eden kız ve erkek çocukları ile Via Francigena'da yürümeyi seven turistler için konaklama faaliyetlerine başlayacak olan Legality Hostel'in son sunumunu hatırlattı.

Cumhurbaşkanına göre, bugün yasallık kültürünü pekiştirmek için yürütülen eğitim faaliyetleri ile mafya karşıtı kararlılık, turizm, tarım arasında bir yer duygusunun kazandırılması için giderek daha büyük bir entegrasyonun yaratılması gerekiyor. bu medeniyetin, çalışmanın, gençler arasındaki buluşmanın kaynağı haline geliyor.

Suvignano, içinde restore edilecek 13 mülk ve 4 doğal göl bulunan 638 hektarlık bir arazidir. Bugün bir tarım turizmi halihazırda faaliyet göstermektedir; tahıl ve zeytin yetiştirme faaliyetlerinin yanı sıra gençlerle organize suça karşı girişimlere ev sahipliği yapmaktadır ve geleneksel tarım-gıda becerilerine yönelik bölgesel merkez aktiftir.

Son zamanlarda Bölge başkan yardımcısı ve tarımdan sorumlu meclis üyesi, Bölgenin aynı zamanda kaliteyi ve çevreye saygıyı artırarak organik tarım ve hayvancılık faaliyetlerini daha da geliştirmeye yönelik sanayi planını da sunduğunu hatırlattı. Başkan yardımcısı, mirasın kurumların kolektif iradesinin, Devletin bir varlığı yasal ve verimli bir şekilde yönetme ve gücünü gösterme becerisinin sembolü olabileceğinin altını çizdi. Hepimizin öncelikli bir taahhüt olarak hissetmesi gereken bir görev olduğu sonucuna vardınız.


Yasallıktan sorumlu bölgesel meclis üyesi, Suvignano'nun Toskana'nın mafyadan el konulan varlıkların yeniden geliştirilmesine yönelik kararlılığının referans örneği olduğunun altını çizdi. Suvignano'da Bölge kendi yapıları ve kaynaklarıyla faaliyet göstermektedir. Burada kız ve erkek çocuklarla yasallık kültürü ve mafyalarla mücadele üzerine kurslar düzenleyen üçüncü sektör kuruluşlarının teşvik ettiği konaklamalarla yasallığın yollarına tanık olunuyor. Bölge, kaynak yatırımı yapmaya devam edecek çünkü amaç, yenilenmesi için 6 milyon Euro gerektiren ana bina ve villadan başlayarak kendisine emanet edilen varlıkları tamamen geri almak. Ancak meclis üyesi, Bölgenin yalnız bırakılamayacağını ve Suvignano projesine katılım ve paylaşımın arzu edilir olduğunu yineledi.

Not. Basın bülteni, 8 ve 9 Haziran 2024 Avrupa ve idari seçimleri için seçim mitinglerinin çağrılması sırasında alınan eşit şartlara ilişkin hükümlere uygun olarak hazırlanmıştır.
 
Üst