Yaban mersinli cheesecake’i sever misiniz? Tatlı Bir Hafta Sonu Keyfi İçin Bu Fırınsız Versiyonu Deneyin

Leila

Global Mod
Global Mod
Pazar günleri yalnızca kendimizi şımartmaya adanmıştır. Çoğumuzun her hafta gerçekleştirdiğimiz Pazar gününe özel belirli ritüelleri vardır. Bir tabak chole bhature ile şımartılabilir ya da tatlıya düşkünlüğümüzü bazı yozlaşmış tatlılarla tedavi edebiliriz. Elbette ağız sulandıran tatlılar da çok ama yemekten asla bıkmadığımız şey cheesecake. Çikolata, Biscoff, mango veya yaban mersini olsun, hepsinin tadı inanılmaz derecede muhteşem, değil mi? Bugün yine Pazar olduğu için, sizi hafta sonunun en lezzetli ikramı olacak, dudaklara hitap eden cheesecake tarifiyle tanıştırmanın mükemmel bir fırsat olduğunu düşündük. Yaban mersinli cheesecake severler ellerinizi kaldırsın, zira deneyebileceğiniz ve kendinizi şımartabileceğiniz pişmeyen bir versiyonumuz var.
Öyleyse okuyun:Tatlı isteğinizi giderecek 5 çökmekte olan Cheesecake tarifi

Krem Peyniri Başka Bir Peynirle Değiştirebilir misiniz?


Evet elbette! Krem peyniri, ev yapımı asılı lor gibi diğer malzemelerle kolayca değiştirebilirsiniz. Tadı da aynı derecede güzel olacak ve lezzetten ödün verilmeyecek. Krem peynir genellikle pahalı olduğundan ekonomik bir seçenek de sağlar.

Fırınsız Yaban Mersinli Cheesecake’i Önceden Yapabilir misiniz?


Bu cheesecake’i önceden yapmak isterseniz kesinlikle yapabilirsiniz. Taze kalması için üzerini streçle iyice kapatıp buzdolabında saklamalısınız. Nemin kurumasını istemiyoruz, bu yüzden onu örtmek gerçekten önemli. 1-2 gün önceden yapabilirsiniz ancak daha fazla ise en iyi lezzet için taze bir tane yapmayı düşünün.

Fırınsız Yaban Mersinli Cheesecake Nasıl Yapılır | Pişirmesiz Yaban Mersinli Cheesecake Tarifi


Başlamak için, 8 inçlik yaylı bir tavayı tereyağlı kağıtla hizalayın. Sindirim bisküvilerini bir kapta ezip eritilmiş tereyağı ve şekeri ekleyin. İyice karıştırın ve bu karışımı tavanın tabanına eşit şekilde bastırın. 20-30 dakika kadar buzdolabında bekletin. Şimdi krem peyniri bir kaseye ekleyin ve pürüzsüz hale gelinceye kadar çırpın. İşlem tamamlandıktan sonra şekeri ve vanilyayı ekleyip tekrar çırpın. Ayrı bir kapta kremayı köpürene kadar çırpın ve ardından krem peynir karışımına yavaşça katlayın.
Öyleyse okuyun:İzleyin: Şimdi Bu Kolay Tarifle Evde Japon Cheesecake Yapın
İyice karıştırıp soğumuş bisküvi tabanının üzerine eşit şekilde yayalım. Yaban mersini sosunu hazırlamak için, taze yaban mersini ile birlikte limon suyu, mısır unu, şeker ve suyu kısık ateşte ayarlanmış bir tavaya ekleyin. Birkaç dakika kaynamaya bırakın. İşlem tamamlandıktan sonra ocaktan alın ve soğumaya bırakın. Cheesecake’in üzerine hazırlanan yaban mersinli sos ekleyin ve 4 ila 5 saat veya ideal olarak bir gece boyunca buzdolabına koyun. Tavadan çıkarın, dilimleyin ve lezzetli, pişmeden yaban mersinli cheesecake’inizin tadını çıkarın.

Pişmeyen yaban mersinli cheesecake tarifinin tamamı için buraya tıklayın.

Peki ne bekliyorsun? Önlüğünüzü kapın ve bu leziz yaban mersinli cheesecake’i bu hafta sonu yapmak için pişirmeye başlayın.
 
Üst