Vlogger’ın Sokak Yemekleriyle Doyması Yurt Dışındaki Kızılderilileri Ev Özlemesine Neden Edecek

Leila

Global Mod
Global Mod
Yurt dışına yerleşmenin en büyük dezavantajlarından biri Hint yemeklerini, özellikle de sokak yemeklerini ne kadar özlediğinizdir. Golgappa’dan Pav Bhaji’ye ve Vada Pav’a kadar sokak yemekleri her yemek meraklısı için duygulardan başka bir şey değildir. Bunların hepsini şehir merkezindeki bazı lüks restoranlardan satın alabilseniz de, bunlar size bir servete mal olabilir. O halde kabul edelim ki, bu leziz yiyeceklerin otantik dudak uçuklatan lezzetlerini yabancı bir ülkede bulmanın zor olduğunu kabul edelim. Şimdi ise interneti kasıp kavuran bir Haber bu konuyu komik bir şekilde gün ışığına çıkardı. Daha fazla okumadan önce, sonunda bu çürümüş gıda maddelerini arzulayabileceğiniz konusunda sizi uyarmak isteriz. Klipte, içerik yaratıcısı Aryan Kataria’nın eğitim için yurt dışına giden tüm arkadaşlarıyla dalga geçmek amacıyla sokak yemeklerini tıka basa yediği görülüyor.
Öyleyse oku: “Ramen Vegan Tarzımızı Aldığımızda”: Genelia D’Souza’nın Ailesi Yemeği Nasıl Beğendi?

Artık viral olan Haber, onun masanın karşısında oturduğu ve bir tabakta servis edilen çok sayıda sokak yemeğiyle açılıyor. Pav Bhaji’den başlayarak, vlogger’ın Pav’den büyük bir ısırık aldığı ve onunla cömert miktarda Bhaji topladığı görülüyor. Tabii bu hemen ağzına geldi. Dürüst olmak gerekirse, bu klibi izlemeseniz bile, sadece onun yemek yemesini dinlemek bile ağzınızın sulanmasına neden olacaktır. Daha sonra bhajinin üzerine doğranmış soğanı serpiyor. Yemekten bir ısırık daha aldıktan sonra şöyle dediği duyuluyor: “Udhar bhi pav bhaji milti hai na? 20 $ (Rs 1600) ki khale.)”

Menünün bir sonraki sırasında Vada Pav vardı. Aryan vadayı alıp üzerine biraz masala eklenmiş çöreklerin arasında saklıyor. Yemeğini Hint turşusu dolu bir kaseye batırdığı ve büyük bir ısırık aldığı görülüyor. Tabii ki ikinci bir ısırık almak zorunda kaldı. Sıradaki: samosalar. Bir kez daha onu Hint turşusuyla dolu bir kaseye batırdı ve büyük bir ısırık aldı. Ah, o çıtırtı! Dedi ki: “Aur bhai yaşam kalitesi mil gayi udhar mı? Aur bartan dhoraha hai na ache se?(Orada kaliteli bir yaşam buldunuz mu? Mutfaktaki bulaşıkları düzgün yıkıyor musunuz?) Bu da yetmezmiş gibi vlogger bhajiye limon sıkmaya devam ediyor ve bir ısırık alıyor: “Jaa Walmart benim nimbu dhundh jaa’m. (Gidip Walmart’ta limon bulun.) Gösteriyi sona erdirdi. Tahmin etmeye gerek yok, çünkü bu bizim suçlu zevkimiz olan pani puri’ydi.
Ayrıca Okuyun: Popüler Amerikalı Blog Yazarı Indore’un Sokak Yemeklerini Keşfetti ve Sevildi…

Klibi, “Bu Haberyu yurt dışına eğitim için giden arkadaşınıza gönderin” yazısıyla paylaştı. Niyetini şu başlıkta açıkça ifade etti: “Video çok kıskanç karo.” (Videoyu gönderin ve onları kıskandırın.)

Ağzın sulanıyor mu? Bir yorumda okunduğu üzere, vlogger’ın girişiminde başarılı olduğunu söylemeliyiz: “Hindistan’da hogyi bhai’yi arzuluyorum.” (Hindistan’dayım ama hala can atıyorum.)

Bir izleyici şaka yollu bir şekilde GMAT veya IELTS’i geçemediği için bunun intikam alma yolu olduğunu iddia etti.

Başka bir kullanıcı şöyle yazdı: “Bu bir gerçeklik kontrolüyle ilgili! “Hindistan gerçekten en iyi ülke.”

Şu ana kadar Haber 9 milyondan fazla kez oynatıldı.