İnternet, küçüklerin yemeğin lezzetini ilk kez deneyimlediği sevimli Haberlardan oluşan bir hazinedir. Limon tadındaki komik tepkilerden inatla çikolata isteyen çocuklara kadar, bu yürek ısıtan anlara aşık olmadan edemiyoruz. Ama durun, biten bu seriye bir yenisi daha eklendi. Instagram’da viral olan bir Haberda, babasının kollarında sulu bir karpuz diliminin tadını çıkaran değerli küçük bir kız görülüyordu. Bu büyüleyici Haber internette fırtınalar estirdi, milyonlarca görüntüleme ve binlerce yürek ısıtan yorum topladı. Bu, çevrimiçi dünyayı daha tatlı bir yer haline getiren basit mutlulukların bir başka keyifli hatırlatıcısıdır.
Öyleyse oku: Annesine Dosa Servis Eden Sevimli Bebek Kalbinizi Kazanacak
Viral Haberda bir baba, büyüleyici pembe bir elbise giymiş sevimli kız çocuğunu tek koluyla kucaklıyordu. Diğer elinde ise baştan çıkarıcı bir karpuz dilimi tutuyordu. Meraklı minik bir ısırık alırken dayanamadı. Hızla karpuz dilimine doğru ilerledi ve onu kemirmeye başladı. İnternette kalpleri eriten tatlı bir an oldu.
Aşağıdaki Haberya bir göz atın:
Öyleyse okuyun: ‘Yemekleri Seviyor’: Priyanka Chopra Jonas, Bebek Malti’nin Yemek Kurnazlıklarını Ortaya Çıkarıyor
Video 9 milyondan fazla izlendi ve küçük kıza sevgi yağdıran binlerce yorum yapıldı.
Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Nefis yummm yummmm, ne kadar tatlı bir bebek.”
Başka bir kullanıcı ise “Çok tatlı” diye ekledi.
Bebeğin kafasındaki düşünceyi tahmin eden biri, “Ben de bir şey istiyorum” dedi.
Bir yorumda “Sevimli bebek Tanrı seni korusun” yazıyordu.
Siz de bu Haberyu çok sevimli buldunuz mu? Yorum bölümünde düşüncelerinizi bize bildirin.
Öyleyse oku: Annesine Dosa Servis Eden Sevimli Bebek Kalbinizi Kazanacak
Viral Haberda bir baba, büyüleyici pembe bir elbise giymiş sevimli kız çocuğunu tek koluyla kucaklıyordu. Diğer elinde ise baştan çıkarıcı bir karpuz dilimi tutuyordu. Meraklı minik bir ısırık alırken dayanamadı. Hızla karpuz dilimine doğru ilerledi ve onu kemirmeye başladı. İnternette kalpleri eriten tatlı bir an oldu.
Aşağıdaki Haberya bir göz atın:
Öyleyse okuyun: ‘Yemekleri Seviyor’: Priyanka Chopra Jonas, Bebek Malti’nin Yemek Kurnazlıklarını Ortaya Çıkarıyor
Video 9 milyondan fazla izlendi ve küçük kıza sevgi yağdıran binlerce yorum yapıldı.
Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Nefis yummm yummmm, ne kadar tatlı bir bebek.”
Başka bir kullanıcı ise “Çok tatlı” diye ekledi.
Bebeğin kafasındaki düşünceyi tahmin eden biri, “Ben de bir şey istiyorum” dedi.
Bir yorumda “Sevimli bebek Tanrı seni korusun” yazıyordu.
Siz de bu Haberyu çok sevimli buldunuz mu? Yorum bölümünde düşüncelerinizi bize bildirin.