Aşk mevsimi resmi olarak burada. Oh evet, Sevgililer Günü'nden bahsediyoruz. İnsanlar önemli diğerleriyle abartılı planlar yapmakla meşguller. Ancak, bazen sevdiklerinizi kazanmak için ev yapımı bir yemek kadar basittir. Şimdi, “Valentine Edition Parantha” a tepki veren bir adamın Habersu çılgın viral. Tabii ki, karısı tarafından hazırlandı. Kişi Yashwant Jain, Haberyu Instagram'da paylaştı. Klipte iki Paranthas ve Sabzi ile bir tabak vardı. Bununla birlikte, tez sadece düz eski parantalar değildi, biri pancar sayesinde zengin bir pembe renk lekelenirken, diğeri tipik altın kahverengi dokusunu merkezde pembe bir dokunuşla korudu. Tez Paranthas'ın üstünde, kalp şeklindeki Parantha kesimleri şovu çaldı.
Öyleyse okuyun:Bengaluru'daki bu “eşsiz” uçak temalı restoran
Yan not, “Düzenlenmiş Marraige'nin korkutucu olduğunu söylüyorlar” ve ardından bir dizi gülen emoji izledi.
Post, yaklaşık 7 milyon görüş kazandı ve birkaçı düşünceli çaba için hayranlık duyuyordu. Bir kullanıcı yazdı, “diyor Cuteeeee Yaar Guys…. Aşkı çok saf.”
Bir diğeri de ekledi, “Ruhumu bu tür sevgi için satardım.”
Başka biri, “Bu ne kadar sevimli !!!.”
“Öğreticiye ihtiyacım var. Kendim için yapacak,” bir yorum okuyun.
Bir kişi, “Sevgiyi ifade etmenin binlerce yolu var ve bu onlardan sadece biri, gerçekte çok iyi denedi.” Dedi.
Bir diğeri şımardı, “Bu bugün gördüğüm en tatlı şey! Pembe Parantha yaratıcı. “
“Yiyeceklere çok fazla sevgi veren bir whele varken kim pahalı hediyelere ihtiyaç duyuyor?” Bir yorum okuyun.
Çok oku: Amul'un Ed Sheeran'ın fişsiz Bengaluru anını eğlenceli bir şekilde ele geçirme
İnsanlar kadının romantik jestine bağırdı ve kocayı bu kadar eşsiz bir şey yaratmaya yönelik sevgiyi ve işi değerlendirmek için çağırdı.
Öyleyse okuyun:Bengaluru'daki bu “eşsiz” uçak temalı restoran
Yan not, “Düzenlenmiş Marraige'nin korkutucu olduğunu söylüyorlar” ve ardından bir dizi gülen emoji izledi.
Post, yaklaşık 7 milyon görüş kazandı ve birkaçı düşünceli çaba için hayranlık duyuyordu. Bir kullanıcı yazdı, “diyor Cuteeeee Yaar Guys…. Aşkı çok saf.”
Bir diğeri de ekledi, “Ruhumu bu tür sevgi için satardım.”
Başka biri, “Bu ne kadar sevimli !!!.”
“Öğreticiye ihtiyacım var. Kendim için yapacak,” bir yorum okuyun.
Bir kişi, “Sevgiyi ifade etmenin binlerce yolu var ve bu onlardan sadece biri, gerçekte çok iyi denedi.” Dedi.
Bir diğeri şımardı, “Bu bugün gördüğüm en tatlı şey! Pembe Parantha yaratıcı. “
“Yiyeceklere çok fazla sevgi veren bir whele varken kim pahalı hediyelere ihtiyaç duyuyor?” Bir yorum okuyun.
Çok oku: Amul'un Ed Sheeran'ın fişsiz Bengaluru anını eğlenceli bir şekilde ele geçirme
İnsanlar kadının romantik jestine bağırdı ve kocayı bu kadar eşsiz bir şey yaratmaya yönelik sevgiyi ve işi değerlendirmek için çağırdı.