Viral şimdi: Doktor Nariyal Paani'yi “Aşırı İçki” için çağırıyor, İnternet Reaction

Leila

Global Mod
Global Mod
İhale hindistancevizi suyu veya Nariyal Paani Hindistan'ın en popüler yaz içeceklerinden biridir. Bu doğal soğuk içecek, diğer birkaç kebap ile birlikte nemlendirici ve soğutma özellikleri ile bilinir. Sisteme ışık ve çok tatlı, Nariyal Paani birçok insan tarafından sevilir. Son zamanlarda, bir doktorun hindistancevizi suyunun yüksek fiyatları hakkında bir X direğine tepkisi, çevrimiçi birçok göz topu aldı. İlk yazı, şehrinde bu içeceğin sabit konseyleri hakkında yazan Chennai merkezli X kullanıcısı Mahesh Iyer (@Vincimax) tarafından paylaşıldı.

Post okudu, “Ve ihale hindistancevizi suyu mafya, şehir genelinde Rs 60'da ihale hindistancevizi fiyatını sabitledi. Keskin bir gözlem. Diğer şehirlerde, bölgeye göre fiyatlandırmada farklılıklar fark ettim. Burada 60'a sabitleniyor. Zor 200 ml sıvı.” Bengaluru merkezli bir doktor olan Drepoak Krishamurthy (@drdeepakkrishn1), görevi kendi x sayfasında yeniden paylaştı ve “Aşırı içeceğiniz. Bir hindistancevizi ağacınız veya çiftliğiniz varsa, iç. Su.”

Aşırı içecek. Evde veya çiftlikte bir hindistancevizi ağacınız varsa, iç. Aksi takdirde, satın almaya ve içmeye gerek yoktur. Su iç. https://t.co/gvhqsobdt3

– Drepak Krishhnamurthy (@drdeepakkrishn1) 26 Mart 2025
Feragatname: Haberler, X kullanıcıları tarafından gönderilen yayınlardaki iddiaları kefil değil.

Öyleyse okuyun: Diyabet hastaları hindistancevizi suyu içebilir mi? Uzman tartıyor

Doktorun sözleri çevrimiçi olarak ateşli bir tartışmaya yol açtı. Birçok insan onunla aynı fikirde değildi ve hindistancevizi suyundan kişisel yarar deneyimleri hakkında konuştu. Diğerleri, Nariyal Paani'nin yapıldığı kadar gerekli olmadığını hissetti. Bazıları doktordan alternatifler istedi. Aşağıdaki X kullanıcılarından gelen reaksiyonları okuyun:

Bu doktorda farklı olmaya yalvarıyorum … Hindistan cevizi suyu, elektrolitlerle rehidrat edip tekrarlayabilen en iyi içeceklerden biridir. Aşırı içecek olduğunu düşünmüyorum.

Maliyet bir sorunsa, bu farklı bir sorunla başa çıkmak için. 26 Mart 2025
İyi nokta efendim. Çılgınca pahalı oldular. İnsanların gerçekten bir şeyler içmesi gerekiyorsa, şeker dolu fmcg 'hydation içecekleri' yerine hindistan cevizi suyu tercih edebilirler. 26 Mart 2025
Farklı olmaya yalvarıyorum efendim.

PG Gece Görevlerim sırasında içme #Coconut Sabah su, çalışmaya devam etmek için bu artışı verdi, göz suşunu/ baş ağrısını/ yönelim bozukluğunu azalttı. Ne yoldan daha iyi #kafein Veya%25 d içiyor!

Hindistan cevizi suyu = amrutha
🙏
😇
#Nightdutytips– Dr Shiva Subramanya (@drshivaspeaks) 26 Mart 2025
İhale hindistan cevizi suyu doğanın ferahlatıcı iksiridir! Elektrolitlerle dolu, düşük kalori, yüksek potasyum ve C ve B gibi temel vitaminler içeren mükemmel bir nemlendirici içecek. Sağlıklı bir destek için iç! – Aiyanna (@aammanichanda) 26 Mart 2025
Kesinlikle katılmıyorum. Yaz aylarında her zaman piyasada satılan şişelenmiş su üzerinde tercih ettim. Şüphesiz yaz aylarında aşırı terlemenin neden olduğu elektrolit dengesizliği ile ilgilenir – Shanelan (@shanelan8) 26 Mart 2025
Düzenli olarak içmiyorum ama içiyorum çünkü hoşuma gidiyor. Bir hindistancevizi suyunun ve hassas hindistancevizi tadı seviyorum.

Hiçbir zaman iyileştireceğini hiç düşünmemiştim. Saf Düğme – ਭਾਖਨ/भाखन (@bhakhan) 26 Mart 2025
Aynı. Son zamanlarda Kerala'yı ziyaret etti, bu yüzden 60 Rs.
Görünüşe göre tüm ülke Rs için satıyor gibi görünüyor – Arcchana u rahastade (@archu3004) 26 Mart 2025
Çoğu zaman maliyeti hiç değil, özellikle Blr. Mallikarjun Halburgi (@mvhdbl) 26 Mart 2025
Öyleyse okuyun: Neden bagajınızda hindistancevizi olan bir uçağa binemezsiniz?

Hindistan cevizi suyu hakkındaki bu tartışma yaz diyetinizi düşündürdü mü? Bu sezon için mükemmel olan birçok geleneksel Hint soğuk içecek var. Bazılarını keşfetmek için buraya tıklayın.