Viral: Ross Geller’in Sandviç Memesi Birisi İçin Gerçeğe Dönüştü

Leila

Global Mod
Global Mod
Sevilen Amerikan komedi dizisi FRIENDS’ın Ross Geller’in değerli sandviçinin işyerinden çalındığı klasik bölümü hatırlıyor musunuz? Muhteşem performansı ve unutulmaz senaryosu sayesinde hepimizin değer verdiği sayısız internet meminin doğmasına neden oldu. Ross’un ikonik diyaloğu olan “İşten biri sandviçimi yedi” ve Chandler’ın alaycı cevabını, “Polis ne dedi?”‘yi kim unutabilir? Ve elbette, “O sandviç hayatımda olup biten tek güzel şeydi” dediği unutulmaz cümle. Gerçek hayatta da benzer bir sandviç olayı yaşanıyor. X’teki (eski adıyla Twitter) bir gönderi, bu kahkahalarla dolu duruma ışık tuttu. Gönderiye göre, bir kadın siparişlerinin defalarca başkasının eline geçtiğini fark etti. Cevaplar için çalışma grubuna başvurdu ve meslektaşlarından biri, sohbetin ekran görüntüsünü bir tweet ile paylaştı.
Öyleyse okuyun: UberEats Uzaya Yiyecek Gönderiyor: İşte Teslim Ettikleri

Sohbette Neha S. isimli kadın, “Merhaba arkadaşlar, birisi yanlışlıkla gişeden Subway siparişimi mi aldı? Bu, bu hafta üçüncü kez oluyor” sorusunu yöneltti. Şaşırtıcı bir şekilde, Neha Rai adındaki başka bir kadın araya girerek şöyle dedi: “Merhaba! Ben muhasebe departmanından Neha. Özür dilerim; birisinin bunu benim adıma gönderdiğini sanıyordum. Devam ettim ve şimdi yedim. ” Sinirlenen Neha S. yalnızca “Arey??” sorusuna cevap verebildi. bu beklenmedik açıklamaya yanıt olarak. Ekran görüntüsünün yanında yer alan metin bunu esprili bir şekilde özetledi: ” Aaj ofis mein kalesh hua hai [Today, there’s chaos in the office.]”

aaj ofisi mein kalesh hua hai ??????? pic.twitter.com/tWfKfZqgVQ

— Susmita (@shhuushhh_) 29 Eylül 2023
Öyleyse okuyun: Kadın Zomato’daki Pahalı Paketleme Ücretlerinden Şikayetçi

Bu tweetin altına yüzlerce komik yorum yapıldı.

Bir kullanıcı şunu yazdı: “Aage ki Chat dekhne ke liye Yükleme kontrolünden patlamış mısır le liye hai [For the next chat, we’ve got our popcorn ready. Now, go ahead and upload it.]”

Aage ki Chat dekhne ke liye Popcorn le liye hai ab upload karo— Weby! ???? (@webkooof1) 29 Eylül 2023
Başka bir kullanıcı ise “Burası Nehaverse.!!!” yazdı.

Burası Nehaverse.!!!— Denil Bharwad (@Ntacid) 29 Eylül 2023
Bir kişi Ross’un GIF’iyle birlikte “Bu sahneyi yeniden mi yarattılar?” diye sordu.

Bu sahneyi yeniden mi yarattılar? pic.twitter.com/jVK6mQ13H0— Sanzzz (@_thatmemergirl) 29 Eylül 2023
Birisi, “Bir dahaki sefere fazladan baharatlı bir meze sipariş etmeli ve bunu hesaptan Neha’ya vermeli” dedi.

Bir dahaki sefere ekstra baharatlı denizaltı sipariş etmeli ve hesaptan Neha’ya vermeli: Kartik Shah (@mekartikshah) 29 Eylül 2023
Bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorum bölümünde bize bildirin.