Demiryolları, yeni hizmete giren Vande Bharat treninde standartların altında yemek sunulduğu yönündeki bir Twitter ileti dizisindeki iddiaları şiddetle reddetti. Twitter kullanıcısı Himanshu (@Railfann9971), yeni hizmete giren Vande Bharat treninde servis edilen yemekle ilgili iddialarda bulundu. Kullanıcı, yemeğin “acınası” olduğunu ve aynı zamanda biraz “bayat” göründüğünü belirterek yemekle ilgili memnuniyetsizliğini dile getirdi. Gönderide Twitter kullanıcısı, Vande Bharat’ta yaşadığı farklı deneyimlere ait iki fotoğraf paylaştı. İddia ettiği ilk fotoğraf, Madgaon’dan Mumbai’ye giden 22230 numaralı trenin açılış seferine ait. Bu arada, iddia ettiği ikinci resim, aynı trende yaptığı son ziyarete ait. Paylaştığı gönderiye bir göz atın:
Feragatname: Haberler, Twitter kullanıcısının gönderisindeki iddialar için kefil değildir.
Öyleyse oku: IRCTC, Delhi’nin Nizamuddin Tren İstasyonunda Sattvik Yiyecekleri Sunacak
Bu arada olayın farkına varan Hindistan Demiryolları da iddialara bir yanıt paylaştı. IRCTC Twitter’da “Yemek hazırlama ve teslimat da dahil olmak üzere hizmetimizin tüm yönlerinde en yüksek kalite standartlarını korumaya kararlı olduğumuzdan lütfen emin olun. Sizden PNR’ı ve mobil no’yu tercihen DM’de paylaşmanızı rica ediyorum.” Bir göz at:
Ancak seyahatlerinin detayları net değil ve fotoğrafların güvenilirliği henüz doğrulanmadı.Sayın @drmmumbaicr@Central_Railway@KonkanRailway@RailwaySeva Referans için tweet’te birkaç fotoğraf paylaşıyorum.
1. 22230 Vande Bharat’ın açılış Koşusunda ücretsiz olarak servis edeceğiniz Ahuja Caterers’ın lezzetli yemekleri,
2.Sunulan Acınası ve Bayat Yemek (1/3) pic.twitter.com/slhyLFIGej— Himanshu Mukerjee (@Railfann9971) 1 Temmuz 2023
Feragatname: Haberler, Twitter kullanıcısının gönderisindeki iddialar için kefil değildir.
Öyleyse oku: IRCTC, Delhi’nin Nizamuddin Tren İstasyonunda Sattvik Yiyecekleri Sunacak
Bu arada olayın farkına varan Hindistan Demiryolları da iddialara bir yanıt paylaştı. IRCTC Twitter’da “Yemek hazırlama ve teslimat da dahil olmak üzere hizmetimizin tüm yönlerinde en yüksek kalite standartlarını korumaya kararlı olduğumuzdan lütfen emin olun. Sizden PNR’ı ve mobil no’yu tercihen DM’de paylaşmanızı rica ediyorum.” Bir göz at:
Yemek hazırlama ve teslimat da dahil olmak üzere hizmetimizin tüm yönlerinde en yüksek kalite standartlarını korumaya kendimizi adadığımızdan lütfen emin olun. Tercihen DM’de pnr ve cep telefonu paylaşmanızı rica ediyorum.— IRCTC (@IRCTCofficial) 4 Temmuz 2023