Tuchel iflası hafife aldı ancak iş garantisi aldı – Bayern PK'yi iptal etti

Felaket

New member
FC Bayern, Bochum'daki maçın ardından geleneksel basın toplantısını iptal etti – resmi olarak Münih'e uçuştan önce zaman olmadığı için. Taraftarların tepkisi üzerine maça birkaç dakika ara verildi.

Tuchel, maçın ardından CEO Dreesen'den iş garantisi aldı. Kulübün patronu, “Elbette” Tuchel'in Leipzig'e karşı oynanacak maçta yedek kulübesinde oturacağını söyledi. 2:3 fiyaskosundan sonra. Bir bakışta oyunun sesleri.

Tuchel iflası küçümsüyor: “Yenilginin adil olduğunu düşünmüyorum”

Thomas Tuchel “DAZN”da mikrofonda. Bayern'in antrenörü, “Bugünkü yenilginin adil olduğunu düşünmüyorum” dedi. “Dört, beş, altı önemli pozisyon yakaladık ve oyunu domine ettik. Bugün pek çok şey aleyhimize oldu.” Koç, yenilgiden sonraki baskı durumunu önemsemiyor. “Bu her yenilgiden sonra olur.”

50 yaşındaki oyuncu, yenilginin talihsiz olduğunu yineledi. Tuchel, “Bugün bir nevi Murphy Yasasıydı, bize karşı gelebilecek her şey bize karşıydı” dedi. “İki mağlubiyetten sonra geri dönmemiz için bugün birçok iyi fırsat yarattık.” Özetle, Bayern antrenörü şunu söyledi. “Bugün olmaması gerekiyordu.”

Daha sonra son oyunlara kıyasla performanstaki iyileşmeyi vurguluyor. “Roma ya da Leverkusen'den farklı olarak buna asla inanmadık, inanmayı asla bırakmadık.” Bugün oyuncuları suçlamıyor. Tuchel, “Bugün değil, bugün değil” dedi.

Artık krizin üstesinden gelinmesi gerekiyor. Futbolda olabilecek aşamalar var ama henüz alışamadık. Tuchel sorulduğunda şampiyonluğun şu anda gerçekçi olmadığını itiraf ediyor. Ancak geçen sezon sonuna kadar buna inandık ve karşılığını aldık.” Bayern'in teknik direktörü olarak kalmayı düşünüp düşünmediği sorulduğunda Tuchel şu yanıtı verdi: “Bana sorarsanız evet. Ve sen bana soruyorsun.”

Dreesen: Kimmich'e “makul derecede iyi hizmet verilmiş olmalı”

Jan Christian Dreesen: Bayern CEO'su Jan-Christian Dreesen, Tuchel'in RB Leipzig'e karşı oynanacak bir sonraki maçta yedek kulübesinde olup olmayacağı sorulduğunda “elbette” yanıtını verdi.

Maçtan sonra Kimmich anlaşmazlığı sorulduğunda Dreesen şunları söyledi: “Josh yedek kulübesinde bir şekilde kullanılmış olmalı, ama bu da normal. Eğer koç onu dışarı çıkarırsa sorun değil, koçun kararı. Josh'un kızması anlaşılır bir şey.”

Bayern'in patronu duygusal durumunu “boktan” olarak tanımlıyor. Dreesen şöyle devam etti: “Bugün zihniyet kaliteye galip geldi. Ben canavarca antrenör açıklamalarına inanmıyorum.”

Goretzka: “Korku filmi gibi hissettiriyor”

Bayern yıldızı Leon Goretzka röportajda şöyle açıklıyor: “Durmayan bir korku filmi gibi hissettiriyor. Şu anda her şey aleyhimize gidiyor.” “Şu anda burada durup iyi oynadığınızı söylemek her zaman aptalca.” “Gerçekten de işleri tersine çevirecek birkaç gol atma şansımız daha vardı.”

“Şu anda her şeyin bize karşı olması garip geliyor.” “Şu anda her şeyi sorgulamamız gerektiğini düşünüyorum.” Bayern'in yıldızı, şampiyonluğa olan inançla ilgili soruya şu anda evet cevabı veremeyeceğini söyledi. “Pek çok şeye uyum sağlamamız gerekiyor.”

Bochum'un yıldızı galibiyete rağmen eleştirdi: “Çok kötü yaptık”

Golcü olarak rapor veren ilk Bochum oyuncusu Kevin Stöger “DAZN” konusunda söz sahibi olmak. Bochumlu, “Zafer o kadar da hak edilmemiş” diyor. “Burada nasıl futbol oynayabileceğimizi gösterdik”

Kevin Schlotterbeck Bochum'dan gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikinci kişi oldu. Bochum oyuncusu “İlginç bir maçtı” dedi. Savunmacı, “10'a karşı 11'deyken bunu çok kötü, çok kötü yaptık” diye eleştiriyor. Bochumlu oyuncu, Bayern'in şansının olduğunu itiraf ediyor. “Burası Bayern Münih, şimdiden tekme atabilirler.”

Boris Becker FC Bayern'in performansını sert bir şekilde eleştirdi. Eski tenis yıldızı “X” programında Thomas Tuchel'in ekibini henüz durumun ciddiyetini anlamamakla suçladı.