Shraddha Kapoor yemeğe olan sevgisinden pişmanlık duymuyor. Instagram hikayeleri aracılığıyla sık sık günlük yemeklerinden, favori atıştırmalıklarından ve seyahat sırasındaki keyiflerinden kısa kesitler paylaşıyor. Ağız sulandıran yemek resimlerine genellikle bizi gülümseten komik, bağ kurulabilir ve samimi altyazılar eşlik eder. Shraddha kısa süre önce Instagram'da başka bir nefis güncelleme yayınladı. Bu bize uçuşa çıkmadan önce neyden keyif aldığını gösterdi. Aşağıda bununla ilgili daha fazla bilgi edinin. Fotoğrafta (kimliği belirlenemeyen) üç tane pul pul ve muhteşem altın rengi kahverengi kruvasan tutan kişiler görülüyor. Görünen o ki Shraddha ve arkadaşları birlikte aşırıya kaçmaya karar vermişler.
Öyleyse okuyun: Shraddha Kapoor Dabba'sında Bu Yemeği Keşfedince Sevinçle Doldu
Pişen ikramlardan birine tereyağ sürülmüş, diğerinde ise biraz reçel vardı. “Udne se pehle thoda gluten ho jaye [Before flying, let’s have some gluten],” resimdeki metni okuyor. Aşağıya bir göz atın:
Birkaç gün önce Shraddha Kapoor, Haberler Dünya Zirvesi'ne katıldı ve burada yemeğe olan sevgisinden de bahsetti. “Birisi bana yedi çeşit yemek pişirmemi söylese bunu yapamam… Ama sen bana yedi çeşit yemek yememi söylersen bunu başarırım” dedi. Çaya olan sevgisini ve güzel bir yemek yedikten sonra şekerleme yapma isteğini ima etti. En sevdiği yemek sorulduğunda sadece birini seçmenin zor olduğunu söyledi. Ayrıca Delhi'de mutlaka denenmesi gereken bazı yemeklerin de adını verdi. Ne olduklarını merak mı ediyorsunuz? Hikayenin tamamını okumak için buraya tıklayın.
Ayrıca Okuyun: Shraddha Kapoor'un '7 Derslik Müfredat' Yemeği Yemek Severlerin Rüyasıdır
Öyleyse okuyun: Shraddha Kapoor Dabba'sında Bu Yemeği Keşfedince Sevinçle Doldu
Pişen ikramlardan birine tereyağ sürülmüş, diğerinde ise biraz reçel vardı. “Udne se pehle thoda gluten ho jaye [Before flying, let’s have some gluten],” resimdeki metni okuyor. Aşağıya bir göz atın:
Birkaç gün önce Shraddha Kapoor, Haberler Dünya Zirvesi'ne katıldı ve burada yemeğe olan sevgisinden de bahsetti. “Birisi bana yedi çeşit yemek pişirmemi söylese bunu yapamam… Ama sen bana yedi çeşit yemek yememi söylersen bunu başarırım” dedi. Çaya olan sevgisini ve güzel bir yemek yedikten sonra şekerleme yapma isteğini ima etti. En sevdiği yemek sorulduğunda sadece birini seçmenin zor olduğunu söyledi. Ayrıca Delhi'de mutlaka denenmesi gereken bazı yemeklerin de adını verdi. Ne olduklarını merak mı ediyorsunuz? Hikayenin tamamını okumak için buraya tıklayın.
Ayrıca Okuyun: Shraddha Kapoor'un '7 Derslik Müfredat' Yemeği Yemek Severlerin Rüyasıdır