Tarımsal girişimcilerin eğitimi, onaylanan finanse edilebilir projelerin sıralaması

HoCaM

Global Mod
Global Mod
Toskana Bölgesi, 'Tarımsal girişimcilerin, tarım, hayvancılık, gıda endüstrilerindeki ve diğer özel ve kamu sektörlerindeki çalışanların eğitimi'ni destekleme ihalesine ilişkin 12 finanse edilebilir projenin sıralamasını onayladı (Eklerdeki listeye bakınız). kırsal alanların kalkınması'

2 milyon avroluk bir bütçeye sahip olan müdahale (SRH03), kurslar, şirket ziyaretleri, pratik oturumlar, mesleki deneyim alışverişi gibi grup ve bireysel faaliyetler aracılığıyla, birbirleriyle sinerji içinde, alıcıların eğitimini ve mesleki güncelliğini desteklemektedir. koçluk. Verilen destek, uygun harcamaların %100'üne eşittir. Proje başına uygun olan maksimum kamu katkısı miktarı 250.000,00 Euro'ya eşittir.

Faaliyetler, en son araştırma sonuçlarına ve yeniliklere özellikle dikkat ederek, CAP 2023-2027'nin genel hedeflerine ilişkin konulara odaklanacaktır.

“Tarımda – başkan Eugenio Giani ve başkan yardımcısı Stefania Saccardi'nin altını çizin – bilgi, beceri ve yönetim becerilerinin üç ana zorlukla yüzleşmek için gerekli olduğunu vurgulayın: ekonomik olan, yaşam projelerine yatırım yapmanıza olanak tanıyan bir gelir elde etme; çevreci olan, gelecek nesillere aktarılacak sağlıklı bir ekosistemi korumak; ve sosyal olanı, bölgelerin yaşanabilirliğine katkıda bulunmak. Bu perspektiften bakıldığında, tarımın ve kırsal alanların modernizasyonuna ilişkin Avrupa düzenlemesinin amacını kendine mal ederek, eğitim yoluyla insan sermayesine yatırım yapmak bu nedenle önemlidir”.

Desteğin yararlanıcıları akredite eğitim kurumlarıdır. Nihai alıcılar ise tarımsal girişimciler, tarım, hayvancılık, gıda endüstrilerinde faaliyet gösteren şirketlerin çalışanları, yönetici ve çalışanları ile kırsal alanda çalışan ve kalkınma yaratan diğer kamu ve özel kuruluşlardır.

Sıralama