Tara Sutaria, Parsi Roj'un Doğum Günü'nde Bu Lezzetli Lezzetlerin Tadını Çıkardı – Resimlere Bakın

Leila

Global Mod
Global Mod
Tara Sutaria kutlama modunda. 19 Kasım'da bir yaşını doldurmadan önce oyuncu, doğum günü haftasına Pazar günü bir akşam yemeği partisiyle başladı. Parsi Roj'un doğum gününü yakın arkadaşlarıyla evinde kutladı ve Instagram paylaşımıyla bize geceye dair kısa bir bakış attı. İlk iki resim eğrelti otları, çatal bıçak takımları ve kırmızı çiçekler içeren çarpıcı masa dekorasyonlarını gösteriyordu. Bir sonraki slaytta akşam yemeğinde servis edilen sarı renkli pirinç, et yemekleri, saag, sarı dal ve raita gibi yiyeceklerin yakın çekimi vardı. Bir diğeri cevizli turta ve rojtaar doğum günü pastasından bir kare gösterdi.

Başlıkta Tara Sutaria şöyle yazdı: “Dün gece eski ve yeni arkadaşlarımla Parsi Roj Doğum Günü'mü getirdim ve ne kadar özel bir akşamdı!!! Muhtemelen yarattığım en sevdiğim masa manzarası ve uzun zamandır yaptığım en lezzetli yiyecek ve pudinglerden bazıları.. Hepsi büyük sevgiyle yaratıldı. Dün gece tamamen kahkaha, şaka, müzik, bol bol yiyecek ve içecekle geçti!!! Nasıl olması gerektiği. Pia Sutaria özlendin.. Yakında eve gel!



Öyleyse okuyun: Shilpa Shetty'nin Bir Lokma Yiyecek İsteyen Birine Tepkisi Kaçırılmayacak Kadar Komik

Tara Sutaria yemek yapmayı seviyor. Aktris sık sık Instagram'da mutfak maskaralıklarının ön kısımlarını paylaşıyor. Temmuz ayında Tara evde doyurucu bir deniz ürünü hazırladı. Paylaşılan fotoğraflarda karides kokteylleri, patates püresi, ıstakoz spagetti, Calabrian biberli votka soslu tavuk pirzolaları, koobideh kebapları, deniz mahsulleri linguine ve martini görebiliyorduk. Tara, başlığında yemeğini anlattı ve şöyle yazdı: “Kim aç? İşte yemeklerimden ve masa manzaralarımdan bazıları – İran yemekleri – Güzel bir Karides Kokteyli – Cacio e Pepe sos yatağında patates püresi – Baharatlı Istakoz Spagetti – Daha fazla İran yemeği hahaha – Calabrian biber votka sosu yatağında Parm ve Tavuk Köfteleri – Koobideh Kebapları – Deniz Ürünleri Linguine Ve kirli bir martini!”


Bundan önce Tara Sutaria, şef Thomas Straker'in pastırmalı biberli akçaağaç tereyağı tarifini kullanarak Hokkaido deniz tarağı hazırlayarak mutfaktaki hünerini sergiledi. Ayrıca baharatlı karides kokteyli de sundu. Mum ışığıyla aydınlanan masasında çıtır parmesanlı kuzu pirzola ve yanında tatlı ve tuzlu şeftali salatasıyla birlikte bir tabak dolusu enfes spagetti vardı.


Tara Sutaria'dan daha fazla yemek güncellemesi bekliyoruz.

Öyleyse okuyun: Anushka Sharma ve Virat Kohli Mumbai'de Benne Dosa'yı Ziyaret Etti Ancak Bir Çalışan Dikkatleri Çekti
 
Üst