Toskana bölgesi, Aqua Farm'ın sekizinci baskısında, ilk kez standıyla hazır olacak.
12 ve 13 Şubat'ta Pordenone'da gerçekleşen Akdeniz havzasının su ürünleri yetiştiriciliği sektörüne adanmış özel B2B etkinliği, sektördeki ana lider şirketleri toplayın ve operatörlere sektörde yer alan tüm profesyonellerle karşılaştırma olasılığı sağlar. Yetiştirme, işleme ve dönüşüm, su ürünleri yetiştiriciliğinde dağıtım ve tüketime kadar, tüm dünyada en yüksek büyüme oranına sahip gıda üretim faaliyetleri.
Aqua Farm, arz ve talep arasındaki toplantı için vazgeçilmez bir randevu haline geldi, bu da profesyonel olarak güncelleme ve nitelikli bir yeni temas ağı oluşturmak için değerli bir fırsat.
Bu vesileyle, Toskana bölgesi Toskana programlamasının Feampa Su Ürünleri Sektörü 2021 -2027'de sunulacağı bir etkinlik düzenledi.
“Su ürünleri yetiştiriciliği – Başkan Yardımcısı ve Tarım Stefania Saccardi Meclis Üyesi – tüketilen toplam balık miktarının% 46'sını sağlıyor ve tepe balıkçılığını bir arz kaynağı olarak aşıyor. Sürdürülebilirlik kriterlerini kullanarak su ürünleri yetiştiriciliği, Kullanılan ürün ile elde edilen ürün arasındaki ilişki ile ilgili olarak, Aqua Farm'a katılmaya karar verdik, şirketlerimizin yeni temaslar yaratması ve sektörün içerdiği büyük potansiyelleri güçlendirebileceğine ikna oldu “.
12 ve 13 Şubat'ta Pordenone'da gerçekleşen Akdeniz havzasının su ürünleri yetiştiriciliği sektörüne adanmış özel B2B etkinliği, sektördeki ana lider şirketleri toplayın ve operatörlere sektörde yer alan tüm profesyonellerle karşılaştırma olasılığı sağlar. Yetiştirme, işleme ve dönüşüm, su ürünleri yetiştiriciliğinde dağıtım ve tüketime kadar, tüm dünyada en yüksek büyüme oranına sahip gıda üretim faaliyetleri.
Aqua Farm, arz ve talep arasındaki toplantı için vazgeçilmez bir randevu haline geldi, bu da profesyonel olarak güncelleme ve nitelikli bir yeni temas ağı oluşturmak için değerli bir fırsat.
Bu vesileyle, Toskana bölgesi Toskana programlamasının Feampa Su Ürünleri Sektörü 2021 -2027'de sunulacağı bir etkinlik düzenledi.
“Su ürünleri yetiştiriciliği – Başkan Yardımcısı ve Tarım Stefania Saccardi Meclis Üyesi – tüketilen toplam balık miktarının% 46'sını sağlıyor ve tepe balıkçılığını bir arz kaynağı olarak aşıyor. Sürdürülebilirlik kriterlerini kullanarak su ürünleri yetiştiriciliği, Kullanılan ürün ile elde edilen ürün arasındaki ilişki ile ilgili olarak, Aqua Farm'a katılmaya karar verdik, şirketlerimizin yeni temaslar yaratması ve sektörün içerdiği büyük potansiyelleri güçlendirebileceğine ikna oldu “.