Şimdi Viral: Ev Sahibinin Tatlı Yemek Hareketi İnternetten Takdir Alıyor

Leila

Global Mod
Global Mod
İnternet, birçok iç açıcı ve eğlenceli hikayenin bulunduğu bir depodur. Bu ilginç anekdotlarla, sosyal medya beslemelerimiz aracılığıyla günlük kaydırmalarımızda sık sık karşılaşıyoruz. Son zamanlarda böyle bir hikaye yüreklerimizi sızlattı ve bizi gülümsetti. Srishti Mittal adlı bir Twitter kullanıcısı, ev sahibinin her ziyaretinde kendisi ve oda arkadaşı için nasıl her zaman bir şeyler getirdiğini paylaşmak için mikro blog platformuna gitti. Tweet viral oldu ve bir takdir yağmuru aldı. Bir göz at:

Ev sahibim tanıdığım en tatlı adam. Bizi ne zaman ziyaret etse (ben ve arkadaşım), bizim için bir şeyler getirmeyi asla unutmaz. Meyve suyu, shake, soğuk içecekler ve bu sefer bize soğuk kahve getirdi
😭
😭

Bhgwan aisa ev sahibi sbko de
🥹
pic.twitter.com/ILcFwpyVpa— Srishti Mittal (@SrishtiMittal22) 22 Haziran 2023
Öyleyse oku: Afgan Komşu İngiliz Kadının Hastalanmasına Yardım Ediyor

Srishti Mittal tweet’te “Ev sahibim şimdiye kadar tanıştığım en tatlı adam. Bizi (ben ve oda arkadaşım) ne zaman ziyaret etse, bizim için bir şeyler getirmeyi asla unutmuyor” diye yazdı. Ayrıca, ne zaman ziyaret etse iki kiracı için içki ve sallama getireceğini söyledi. “Meyve suyu, shake, soğuk içecekler ve bu sefer bize soğuk kahve getirdi. Bhagwan aisa ev sahibi sabko de [I pray everyone gets such a landlord],” diye tweet attı.

22 Haziran’da yayınlandığından beri tweet viral oldu. Kısa sürede 1,1 milyondan fazla görüntülenme ve 17,2 bin beğeni aldı. İnternet kullanıcıları, ev sahibini ve her ziyaretinde bir şeyler getirme şeklindeki tatlı jestini takdirle karşıladı. Bir kullanıcı, “1990’larda Delhi’deki ev sahiplerim ekstra ilgiliydi. Bir ev sahibesi ben yokken yatağımı yapacak kadar ileri gitti,” dedi bir kullanıcı. Bir diğeri, “Yerimi birine kiraya verdiğimde, tıpkı bu ev sahibi gibi olacağım” diye yazdı.

Bazı tepkilere bir göz atın:

Koi daire kiralama pe milega kya?— 4evaaaa (@_0reyooo) 22 Haziran 2023
Ev sahibimle yaptığım tek sohbet
🥲
pic.twitter.com/g9Cu0QukbO— YSJagan’ın Yükselişi (@RiseofYSJagan) 22 Haziran 2023
Benimle benzer. 60’lı yaşlarındaki ev sahibim ve ev sahibim zemin katta yaşıyor. Pazar günleri ve tatillerde her zaman benim için iyi bir şeyler pişirir. İster arkadaş veya aile ziyareti, ister kira ödemesinde gecikme olsun, isteklerimin hiçbirini asla reddetmedim.— Abhishek (@modetabhi) 22 Haziran 2023
Çok kıskandım! Şanslısın. Ev sahibim tam tersi— aarya (@ladyinforensic) 22 Haziran 2023
Öyleyse oku: Şimdi Viral: Vegan Aile Komşularından Et Pişirirken Pencereyi Kapatmalarını İstiyor

Bu, viral olan tek nezaket eylemi değil. Daha önce başka bir Twitter kullanıcısı, komşusunun evdeyken idli, sambhar ve benzeri yiyecekleri nasıl göndereceğini paylaşmıştı. Sevimli jest internette birçok kişinin kalbini kazandı. Bu hikaye hakkında daha fazlasını okumak için buraya tıklayın.