Pizzaagricola doğdu, Tuscan Pizza “Blockchain” tarafından izlendi: 31 Mart Pazartesi Sunumu

HoCaM

Global Mod
Global Mod
Pizzaagricola denir ve organik ve biyodinamik ürünlerle yapılan ve tüm üretim ve dağıtım zinciriyle ilgili bilgilere eriştiğiniz “blockchain” tarafından izlenen ilk Tuscan pizzasıdır.
Toskana bölgesi PSR tarafından finanse edilen yenilikçi proje, APAB eğitim ajansı tarafından koordine edilir ve Floransa Üniversitesi (İstatistik, Bilgisayar Bilimi ve Uygulamaları Dairesi), Biyodinamik Tarım, Buonmiamic Tarım ve Çiftlik La Vialla ve Bioaadhoc start-up gibi ortakları içerir.

Proje, 31 Mart Pazartesi günü saat 11.30'da, Floransa'daki Piazza Ravenna 11'deki Bellragrò Pizzeria'da yapılacak bir basın toplantısında gösterilecek. APAB -Good Stefania Saccardi Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi, APAB Direktör Yardımcısı ve Projeden Sorumlu Gaia Citriniti, Üniversite Üniversitesi Pamela Vignolini hazır olacak; Biyodinamik Tarım Derneği başkanı Carlo Triarico; Bioadhoc için Pasquale Caprarella; Buonmibi Company için Cesare Buonmimi ve Viallla Şirketi için Andrea Losi.

Basın toplantısının sonunda tatma takip edecek.