Pizza Hat, ABD'de bir mektup zamanı için “Pizza Havyar” ı başlattı, Heres Foodies nasıl tepki verdi

Leila

Global Mod
Global Mod
Havyar yaygın olarak premium bir mutfak incelik olarak kabul edilir. Tuzlu balık yumurtalarından (ROE) yapılan havyar uzun zamandır lüks, münhasırlık ve rafine tat ile ilişkilendirilmiştir. Son zamanlarda, “havyar darbeleri” bu incelikten zevk almanın popüler bir yolu olarak ortaya çıktı. Genel, küçük miktarda havyarın elinin arkasına kepçe yapmayı ve daha sonra doğrudan onu yemeyi ifade eder. Çevrimiçi. Sadece New York'ta sınırlı bir süre için mevcuttu.
Öyleyse okuyun: Pizza Hut, Sevgililer Günü Ayrıları için “Hoşçakal Pies” tanıttı – İnternet Reacts

“Pizza havyar” olarak adlandırılan bu yaratım, balık yumurtaları butperoni aromalı su ve agar agar bazlı havyar tarzı incilerden oluşmuyor. “Daldırma, dunking ve çarpma için tasarlanmış” arıları var. Instagram'daki duyuru yazısında Pizza Hat, “Bougie havyar gibi. Pizza gibi lezzetli. İKİ-ONE Pizza Hat Exclusive: Pizza Havyar.

Öyleyse okuyun: 'Çizgiyi Geçme': Pizza Hut Us yeni turşu pizza tanıtıyor, İnternet'i böle

Kullanıcıların yorum bölümündeki konsepte nasıl tepki verdikleri aşağıda açıklanmıştır:

“Hepiniz Nisan Aptal Günü'ne geç mi?”

“Bunun geldiğini görmedim, ama ilgileniyorum.”

“Orta Batı'da büyüyen tüm zamanların favori çocukluk pizza ortakları yetişkin ihtiyaçlarımın karşılaşmasını sağlayacağım. Aferin.”

“Tüm paramı al.”

“Dinle kardeşim, sizin için çalışabilirim, ama bu çok uzak.”

“Çok endişeliyim.”

“Büyük !! Biraz nereden alabilirim?”

“Lemme sadece ülke çapında bir günlük geziye çıkın.”

Geçmişte, Pizza Hut'un bir başka yenilikçi ürünü çevrimiçi olarak birçok göz küresi aldı.

2024'ün sonuna yakın tatil sezonu öncesinde şirket, Organo ve Fesleğen gibi ortak pizza sosları ile aromalı sınırlı sayıda domates şarabı başlattı. Taze yapılmış bir kabuğun kavrulmuş lezzetini uyandırmak için şarap, Oakwood tonlarını içeriyordu. Hikayenin tamamını okumak için buraya tıklayın.