Pav bhaji en sevilen Hint sokak yemeklerinden biridir. Lezzetli bhaji ile eşleştirilen yumuşak döşemeler; çoğu kişinin doyamayacağı bir kombinasyon. Bu, artık ülkenin farklı yerlerinde bulacağınız çok sayıda pav bhaji tezgahından açıkça görülmektedir. Pav bhaji'yi birkaç kez yemiş olabilirsiniz ama hiç chaat şeklinde denediniz mi? Evet doğru duydunuz. En sevdiğiniz pav bhaji'nin lezzetlerini, başka bir sevilen sokak yemeği olan chaat'ın lezzetleriyle bir araya getirdiğinizi hayal edin. Gerçek olamayacak kadar iyi mi geliyor? Lezzetli Pav Bhaji Katori Chaat'ı deneyene kadar bekleyin. Bu eşsiz atıştırmalık, bu iki klasik atıştırmalıkların karşı konulmaz bir birleşimini sunuyor ve kesinlikle ağzınızın sularını akıtacak.
Öyleyse okuyun: Düzenli Sohbeti Unutun! Bunun yerine Bu Samosa Chaat'ı Deneyin (Tarif İçinde)
Pav Bhaji Katori Chaat Nedir?
Pav bhaji katori chaat, pav bhaji ve chaat'ın lezzetlerini birleştiriyor – hepsi bir arada! Bu füzyon atıştırmalık, lezzetli bhaji ile doldurulmuş ve keskin Hint turşusu ile doldurulmuş çıtır bir patates katori içerir. Aynı zamanda bol miktarda sev ile süslenmiştir ve ona gerçek bir chaat tarzı hissi verir. İster akşam atıştırmalığı olarak kullanın ister akşam yemeği davetlerinizde başlangıç olarak servis yapın, herkes tarafından eşit derecede sevilecektir.
Pav Bhaji Katori Chaat Sağlıklı mı?
Bu, chaat için katoriyi nasıl pişirdiğinize bağlıdır. Bu tarifte patates katorisi derin yağda kızartılıyor, bu da onu daha az besleyici hale getiriyor. Daha sağlıklı hale getirmek için katoriyi fırında pişirmeyi veya havada kızartmayı düşünün. Bu, kalori miktarının azaltılmasına yardımcı olacak ve önemli ölçüde daha sağlıklı hale gelecektir. Ayrıca chaat'inize eklediğiniz tatlı Hint turşusu ve sev miktarını da azaltabilirsiniz.
Pav Bhaji Katori Chaat Nasıl Yapılır | Pav Bhaji Katori Chaat Tarifi
Bu pav bhaji katori chaat'ın tarifi @diningwithdhoot Instagram sayfası tarafından paylaşıldı. Chaat için katoriyi hazırlayarak başlayın. Bunu yapmak için, haşlanmış patatesleri ve ekmek kırıntılarını bir hamur oluşturacak şekilde birleştirin. Karışımı katori'nin arka tarafına yapıştırın. Karışım sıkıca bağlandıktan sonra, sıcak yağ ile kadhai'ye koyun ve altın rengi kahverengi ve çıtır çıtır olana kadar derin yağda kızartın. Katoriyi dikkatlice kalıptan çıkarın ve içini bhaji ile doldurun. Üstüne bol miktarda pudina turşusu, imli turşusu, doğranmış soğan, nar ve bol miktarda sev. Pav bhaji katori chaat'ınız artık tadını çıkarmaya hazır!
Öyleyse okuyun: Chaat Papdi, Dahi Bhalla ve Daha Fazlası: Denemeniz Gereken 5 Klasik Chaat Tarifi
Aşağıdaki Habernun tamamını izleyin:
Kesinlikle lezzetli görünmüyor mu? Bu hafta sonu evde yapmayı deneyin; herkesin bu sohbete bayılacağından eminiz!
Vaishali Kapila hakkındaVaishali paratha ve rajma chawal yemekten keyif alıyor ancak farklı mutfakları keşfetme konusunda da aynı derecede hevesli. Yemek yemediği ya da yemek yapmadığı zamanlarda, onu çoğu zaman kanepede kıvrılmış, en sevdiği TV programı olan ARKADAŞLAR'ı izlerken bulabilirsiniz.
Öyleyse okuyun: Düzenli Sohbeti Unutun! Bunun yerine Bu Samosa Chaat'ı Deneyin (Tarif İçinde)
Pav Bhaji Katori Chaat Nedir?
Pav bhaji katori chaat, pav bhaji ve chaat'ın lezzetlerini birleştiriyor – hepsi bir arada! Bu füzyon atıştırmalık, lezzetli bhaji ile doldurulmuş ve keskin Hint turşusu ile doldurulmuş çıtır bir patates katori içerir. Aynı zamanda bol miktarda sev ile süslenmiştir ve ona gerçek bir chaat tarzı hissi verir. İster akşam atıştırmalığı olarak kullanın ister akşam yemeği davetlerinizde başlangıç olarak servis yapın, herkes tarafından eşit derecede sevilecektir.
Pav Bhaji Katori Chaat Sağlıklı mı?
Bu, chaat için katoriyi nasıl pişirdiğinize bağlıdır. Bu tarifte patates katorisi derin yağda kızartılıyor, bu da onu daha az besleyici hale getiriyor. Daha sağlıklı hale getirmek için katoriyi fırında pişirmeyi veya havada kızartmayı düşünün. Bu, kalori miktarının azaltılmasına yardımcı olacak ve önemli ölçüde daha sağlıklı hale gelecektir. Ayrıca chaat'inize eklediğiniz tatlı Hint turşusu ve sev miktarını da azaltabilirsiniz.
Pav Bhaji Katori Chaat Nasıl Yapılır | Pav Bhaji Katori Chaat Tarifi
Bu pav bhaji katori chaat'ın tarifi @diningwithdhoot Instagram sayfası tarafından paylaşıldı. Chaat için katoriyi hazırlayarak başlayın. Bunu yapmak için, haşlanmış patatesleri ve ekmek kırıntılarını bir hamur oluşturacak şekilde birleştirin. Karışımı katori'nin arka tarafına yapıştırın. Karışım sıkıca bağlandıktan sonra, sıcak yağ ile kadhai'ye koyun ve altın rengi kahverengi ve çıtır çıtır olana kadar derin yağda kızartın. Katoriyi dikkatlice kalıptan çıkarın ve içini bhaji ile doldurun. Üstüne bol miktarda pudina turşusu, imli turşusu, doğranmış soğan, nar ve bol miktarda sev. Pav bhaji katori chaat'ınız artık tadını çıkarmaya hazır!
Öyleyse okuyun: Chaat Papdi, Dahi Bhalla ve Daha Fazlası: Denemeniz Gereken 5 Klasik Chaat Tarifi
Aşağıdaki Habernun tamamını izleyin:
Kesinlikle lezzetli görünmüyor mu? Bu hafta sonu evde yapmayı deneyin; herkesin bu sohbete bayılacağından eminiz!
Vaishali Kapila hakkındaVaishali paratha ve rajma chawal yemekten keyif alıyor ancak farklı mutfakları keşfetme konusunda da aynı derecede hevesli. Yemek yemediği ya da yemek yapmadığı zamanlarda, onu çoğu zaman kanepede kıvrılmış, en sevdiği TV programı olan ARKADAŞLAR'ı izlerken bulabilirsiniz.