“Pani Puri Dünyaya Karşı”: Sert Goenka Sokak Yemekleri Üzerine Eğlenceli Gönderi Paylaşıyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Herhangi bir yerde ağzınızı sulandırabilecek bir yiyecek düşünün ve pani puri kesinlikle aklınızdan geçecektir. Çok sevilen cadde, Hindistan sokaklarında uzun süredir var ve kesinlikle dudak şapırdatan bir ün kazandı. Bu lezzet-biraz su dolu purileri satan her araba, kalabalığı çeker. Puriler, biraz kole ve keskin su ile servis edildiğinde, sonuç, hayır diyemeyeceğimiz cennet gibi bir sokak yemeğidir. Pani puri’nin hayatımızda taşıdığı önemi vurgulayan sanayici Harsh Goenka, sokak yemeği ile Dünya anamız arasında paralellikler kuran bir Twitter gönderisi paylaştı.

RPG Grup Başkanı yaptığı paylaşımda hem pani puri’nin hem de Dünya’nın “dairesel” olduğu, “her ikisinin de %70’inin suyla dolu olduğu” ve “onsuz hayat olmadığı” düşüncelerini paylaştı.

öyleyse oku: Sert Goenka Hintli Thalis’e Olan Sevgisini Paylaşıyor Ve İlişki Kurabiliriz

PANIPURI, TOPRAK’a karşı

a) Her ikisi de daire şeklindedir.
b) Her ikisi de %70 su ile dolu
c) Onsuz hayat olmaz! pic.twitter.com/VwEt1Aaq7L– Sert Goenka (@hvgoenka) 24 Nisan 2023
Gönderi kısa süre sonra kullanıcılardan birçok yanıt aldı ve birçoğu lezzetli pani purilere olan sevgisini gizleyemedi.

Bir kullanıcı, “Ve olası tüm tatları alıyorsunuz” diye yazdı.

Ve olası tüm lezzetleri elde edersiniz— Milind (@ThombreMilind) 24 Nisan 2023
Başka bir kullanıcı, “İnsanlar hem Dünya’yı hem de pani puri’yi yiyor” diye alay etti.

İnsanlar hem toprağı hem panipuriyi yiyorlar.— Piyush (@Piyush53407949) 25 Nisan 2023
“Ne karşılaştırma, şimdi gerçekten Puchka yemek istiyorum!” bir yorum okundu.

Ne karşılaştırma ????peki şimdi gerçekten Puchka yemek istiyorum!— Shailja Agarwal (@MOTS__UK) 24 Nisan 2023
Bir kişi, “Tatlı ve baharatlı dolgular, hayattaki deneyimlere benzer” dedi.

4. Tatlı ve baharatlı dolgular hayattaki deneyimlere benzer.— murali krishna (@murali_tweek) 24 Nisan 2023
“Kalküta’da eskiden ghugni ile Puchka yerdik. eşleşme yok!!!” bir kullanıcı yorum yaptı.

Kalküta’da ghugani ile birlikte yediğimiz Puchka. Eşleşme yok !!!— Biz “perakendeciler” (@greatgambller) 24 Nisan 2023
Bu kullanıcı “İkisinde de yeşillik var” diye işaret etti.

Her ikisinin de içinde yeşillik var. Aadhith Krishnan R (@Aadhith11) 24 Nisan 2023
“Pani puri tabakta ve kaşıkla yenmemeli!” bir kullanıcı paylaştı.

Paani Puri tabakta ve kaşıkla yenmemeli! ????— Dinesh Joshi (@dnjoshispeaks) 25 Nisan 2023
“Efendim ama pani puri’nin suyu çok lezzetli!” bir yorum okundu.

efendim ama pani puri’nin suyu çok lezzetli!— Yatin Arora (@Yatinaroraa) 24 Nisan 2023
Birçoğu Bay Goenka ile aynı fikirdeydi. “Efendim, sonuncusu ebedi gerçektir. Panipuri’de su olmadan hayat eksik” dedi.

Efendim, sonuncusu ebedi gerçektir. Panipuri’de su olmadan hayat eksiktir.— Abhi Chakraborty ???????? (@chkabhi) 24 Nisan 2023
Bir başkası, “Ayrıca bazen tatlı ama çoğu zaman baharatlı” dedi.

n ayrıca, bazen tatlı ama çoğu zaman baharatlı ????— Qasif Ali (@AliQasif) 25 Nisan 2023
Pani puris’i ne kadar seviyorsun? Yorumlarda bize bildirin.