Palmer Yeşiller’den istifa etti ve mola açıkladı

Felaket

New member
Üyeliği yıl sonuna kadar askıya alınacak, ancak şimdi Boris Palmer artık Yeşiller Partisi’ne üye olmak istemiyor. “Spiegel” e göre, ayrılışını Baden-Württemberg eyalet kuruluna bir e-posta ile bildirdi.

Daha önce kişisel ifadesinde işlerin böyle gidemeyeceğinin farkında olduğunu belirtmişti. Artık ailesine, arkadaşlarına ve destekçilerine karşı yapılan boktan saldırıları kabul edemez. Palmer, tatilde profesyonel yardım almak istediğini söylüyor. Açıklama başlangıçta “SWR” için mevcuttu.

Palmer hayal kırıklığına uğrattığı insanlardan da özür diledi. Her şeyden önce kendisine güvenini ifade eden seçmene seslendi. “SWR” tarafından sorulduğunda Palmer, molasının nasıl olması gerektiği hakkında herhangi bir ayrıntı vermek istemedi. Şu anda bunu yapabileceğini düşünmüyor.

Bild, Palmer’ın Frankfurt’taki olayla ilgili olarak şunları aktarıyor: “Frankfurt’taki son olaylar bana son yılların en kötü skandalları arasındaki bağlantının internet değil, şu durum olduğunu gösterdi: Yanlış bir şekilde saldırıya uğradığımı hissettiğimde ve kendiliğinden tepki gösterdiğimde. , İşleri daha da kötüleştirecek şekilde karşılık veriyorum.”

Palmer, Frankfurt’taki etkinlikte skandala neden oldu

Palmer, Frankfurt am Main’de tartışmalı açıklamalarıyla ağır eleştiriler almıştı. Sadece oradakiler arasında değil, aynı zamanda Baden-Württemberg’de de bir anlayış eksikliği var. Avukat Rezzo Schlauch, Palmer’a sırtını döndü, Tübingen Yeşilleri şehir derneği uzaklaştı ve Yeşiller’deki sözde gerçek politikacılardan oluşan bir dernek olan “Vert Realos” grubu gelecekte Palmer olmadan çalışmaya devam etmek istiyor.

Palmer, Cuma günü Frankfurt am Main’deki bir göçmenlik konferansının önünde bir grupla yaptığı sözlü tartışmayla ortalığı karıştırdı. Goethe Üniversitesi’ndeki bir binanın önünde, “N kelimesini” kullandığı yolda tavır almıştı. Palmer, “Naziler dışarı” bağırışlarıyla karşılaşınca kalabalığa, “Bu, Davut Yıldızı’ndan başka bir şey değil. Bunun nedeni, diğer her şeyi bağladığınız bir kelime kullanmamdır. Yanlış bir kelime söylerseniz, siz bir Nazisiniz. Düşünün.” bu konuda.”

Palmer ‘bir politikacı ve belediye başkanı olarak asla böyle konuşmamalıydı’

Palmer şöyle açıkladı: “Geniş, ezici bir grup tarafından Nazi olarak adlandırılmak, köklü anıları geri getirdi. Atalarımın mezarlarının bulunduğu neo-Naziler tarafından kirletilen mezarlığı ziyaret etmekten. Göğsünde Yahudi yıldızıyla haksızlığa karşı gösteri yapan babama. Çocukken beni dövmekle tehdit eden ve babama gaz vermeyi unuttuklarını bağıran gençlere. Bir insan olarak, tüm bunlara bir şekilde dayanabilmek için kendimi savunmam gerekiyordu.”

Yine de, “bir siyasetçi ve belediye başkanı olarak asla böyle konuşmamalıydı. Yahudi yıldızından söz edilmesi yanlıştı ve tamamen uygunsuzdu. Eleştirildiği gibi, Holokost’u asla bir perspektife oturtmam. Bu izlenimin Haberin Detaylarıı bilmeden ortaya çıkmış olabileceği için çok üzgünüm.”