Malai chaap, özellikle Kuzey Hindistan'da meze ve sokak yemeği olarak popüler hale geldi. Ancak toplu olarak nasıl yapıldığını biliyor musunuz? Instagram'da paylaşılan bir Haberda vejetaryen lezzetinin yapım sürecini görebiliyorduk. Klip, bir adamın büyük parça soya çubuklarını kadhai'de derin yağda kızartmasıyla başlıyor. Altın rengi kahverengiye döndükten sonra çubukları çıkarıp farklı bir kaba koyuyor. Bir sonraki adım soya fasulyesine çeşitli baharatlar ve yağ eklemektir. Hepsini karıştırdıktan sonra soya parçalarını şişle delip desi tandırda pişiriyor. Biraz baharat ve kremayla süsledikten sonra malai chaap hazır.
Öyleyse oku: İzle: Soan Papdi'nin Hijyenik Olmayan Yapım Süreci Viral Oluyor, İnterneti İğrendiriyor
Malai chaap gönderisi Instagram'da 2 gün içinde 1 milyon kez izlendi ve birçok kullanıcı yorum bölümünde tepkilerini paylaştı. Bir kişi “Vaah” derken bir diğeri “Badhiya” yorumunu yaptı. Bazıları da minnettarlık göstergesi olarak kalpli gözleri ve ateş emojilerini bıraktı.
Öyleyse okuyun:Viral Videoda Surat Mağazasında Yapılan “Ananaslı Jalebi” Gösteriliyor, Lezzet Meraklıları Tepki Veriyor
Daha önce aynı kişi dhaba tarzı dal makhani tarifini paylaşmıştı. Video, aşçının bir kaba yağ ekleyip bazı baharatlarla ısıtmasıyla başlıyor. Daha sonra yağa önceden hazırlanmış sos, siyah fasulye ve barbunya fasulyesi ekliyor. Üzerine bir şişe krema ve büyük bir parça tereyağı koyuyor. Daha sonra kıvamını hafifletmek için dalın içine biraz su ekliyor. Aşçı son olarak karışıma biraz tuz ve kırmızı pul biber ekleyerek üzerini kremayla süsler. En sevdiğiniz yemeğin yapımına ilişkin bu kamera arkası Haberları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünde bize bildirin.
Öyleyse oku: İzle: Soan Papdi'nin Hijyenik Olmayan Yapım Süreci Viral Oluyor, İnterneti İğrendiriyor
Malai chaap gönderisi Instagram'da 2 gün içinde 1 milyon kez izlendi ve birçok kullanıcı yorum bölümünde tepkilerini paylaştı. Bir kişi “Vaah” derken bir diğeri “Badhiya” yorumunu yaptı. Bazıları da minnettarlık göstergesi olarak kalpli gözleri ve ateş emojilerini bıraktı.
Öyleyse okuyun:Viral Videoda Surat Mağazasında Yapılan “Ananaslı Jalebi” Gösteriliyor, Lezzet Meraklıları Tepki Veriyor
Daha önce aynı kişi dhaba tarzı dal makhani tarifini paylaşmıştı. Video, aşçının bir kaba yağ ekleyip bazı baharatlarla ısıtmasıyla başlıyor. Daha sonra yağa önceden hazırlanmış sos, siyah fasulye ve barbunya fasulyesi ekliyor. Üzerine bir şişe krema ve büyük bir parça tereyağı koyuyor. Daha sonra kıvamını hafifletmek için dalın içine biraz su ekliyor. Aşçı son olarak karışıma biraz tuz ve kırmızı pul biber ekleyerek üzerini kremayla süsler. En sevdiğiniz yemeğin yapımına ilişkin bu kamera arkası Haberları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünde bize bildirin.