Kimin keke ihtiyacı var? Doğum günü çocuk dev tavuk sandviç için geleneği hendek. Viral Video İzle

Leila

Global Mod
Global Mod
Doğum günlerinde kek kesmek tatlı bir gelenektir. Kremsi bir vanilya hoşgörü ya da zengin bir çikolata cenneti olsun, her ısırık güneşin etrafında başka bir yılı kutlamak için bir ritüel gibi hissediyor. Ancak şimdi viral bir Haber bu normu kırıyor gibi görünüyor. Son zamanlarda, dijital bir yaratıcı '@_angelo.marasigan' Instagram'da doğum günü çocuğunun mükemmel kekten attığı ve bunun yerine muazzam bir tavuk sandviçini seçtiği görüldüğü bir Haber yayınladı. “Arkadaşlarınız bir doğum günü pastası üzerinde büyük bir tavuk sandviç almayı seçtiğinde,” metin kaplamasını okuyun.

Kol saati: İzle: Kolkata Street satıcısı kola ile çırpılmış yumurta yapar, internet tiksinti bırakır

Klip, Giant Tavuk Sandviçinin hazırlanmasını izlerken şok edici bir ifade sunan içerik yaratıcısına açılır. Birincisi, masanın üzerinde büyük, oval şekilli bir ekmek tutulur ve yeterli miktarda hardal sosuyla karıştırılır. Turşu dolu bir kap ekmeğin üstüne çıkıyor. Bundan sonra gevrek kızarmış tavuk eklenir, ardından rendelenmiş lahana salatası ve ek bir sos tabakası. Ne kadar çok daha merhamet, değil mi? Sonra, doğum günü çocuğu şahane bir ısırık almadan önce tüm malzemenin üzerine büyük bir topuz yerleştirir. Video, adamın mumları patlatmasıyla bitiyor. Yan nota, “Her gün bir pastanın üzerinde büyük bir tavuk sandviç alacağım” diye yazdı.

Öyleyse okuyun: California Dadının Büyük Bakkal 444 USD (37.000 Rs) Viral, İnternet Reaksiyonları

Posta bir reaksiyon telaşı aldı.

“Aman tanrım bu benim !!! Bunu seviyorum!” Diye bağırdı bir kullanıcı.

“Bu beni çok aç yaptı,” diye itiraf etti bir foodie.

“Bunun dev bir tavuk parçası olmadığını hayal kırıklığına uğrattım ve şimdi Myelf'te ilk etapta mümkün olacağını düşündüğüm için hayal kırıklığına uğradım,” diye okuyun.

“Dürüst olmak gerekirse, zaten çok fazla tatlı kekimiz var, bazı lezzetli şeyler yiyelim,” dedi bir kişi.

Bandwagon'a katılmak KFC idi. “Lezzetle kutlama” yazdılar

“Bir sonraki doğum günüm için not almak,” diye itiraf etti.

Bu yoruma göz atın: “Nefret etmek istiyorum, ama eğer yaparsam surf değilim.”

Çok oku: Kadın “Para Atıkları” Yemek Yapıyor, Her Gün Restoran Yemeği Yiyor

Video şimdiye kadar 4.1 milyondan fazla görüntüleme topladı. Bununla ilgili düşüncelerin neler?