Kim Kardashian’ın Kızı Chicago ile Pişirme Seansının Sonucunu Sunmak

Leila

Global Mod
Global Mod
Evde lezzetli bir pasta pişirmenin her zaman göründüğü kadar basit olmadığını kabul etmenin zamanı geldi. Sabır, sebat ve malzemelerin mükemmel oranını gerektirir. Görünüşe göre moda kralı Kim Kardashian bu sanatta kesinlikle ustalaşmış. Kim, kızı Chicago ile birlikte yakın zamanda lezzetli ve güzel görünümlü bir pasta yaptı. Tatlı zevkin anlık görüntüsünü Instagram Hikayelerine yükledi. Mor kreasyon mavi, mor, pembe, beyaz ve sarı tonlarında rengarenk süslemelerle kaplıydı. Parıltıların yanı sıra serpintiler de vardı. Pastanın üzerine kedicik çıkartmalı kısa şeffaf çubuklar yerleştirildi. Çubuklardan birinin üzerinde “Chicago” yazıyordu. “Kek pişirmek [with] benim Chi Chi’m [purple hearts]Kim Kardashian’ın başlığını okuyun. Aşağıdaki resme bir göz atın:


Öyleyse okuyun: Kim Kardashian ‘Japonya’nın En İyi Pizzasını’ Bulduğunu İddia Ediyor
Ayrıca çocuklarınızla bir yemek pişirme seansı planlıyorsanız, stoklamanız gereken temel malzemelerden bazıları şunlardır:

1. Kakao tozu


Çikolatalı kek herkesi anında neşelendirebilir ve çoğu çocuk bundan hoşlanır. Basit kakao tozu herhangi bir tatlıya veya pişmiş yemeğe harika bir yükseltme sağlayabilir. Bu yüzden tatlı isteğinizi tam olarak nasıl gidereceğinize karar verirken onu el altında bulundurun.

2. Krem Şanti


Çırpılmış krema, kelimenin tam anlamıyla pastanın en iyi kremasıdır. Bir kat çırpılmış krema ile lezzetli kadifemsi hamur işleri, bir tabakta cennettir. Krem şantiyi piyasadan farklı çeşitlerde satın alabileceğiniz gibi evinizde de yapabilirsiniz. Nasıl yapılacağını öğrenmek için burayı tıklayın.

3. Vanilya Özü


Vanilya esansı neredeyse her pasta hazırlığında özel bir yere sahiptir; ana lezzetin kendisi vanilya olmasa bile. Bu madde kesinlikle tartışılamaz. O olmadan çoğu tatlı ikramın tadı donuk ve sıkıcı olur.

4. Un Seçimi


Piyasada çeşitli un türleri mevcuttur. Her biri farklı miktarda glütene ve kendine özgü bir dokuya sahiptir. Çok amaçlı un en yaygın kullanılan türler arasındadır. Daha sağlıklı ve besin açısından zengin tatlılar için darı unu kullanmayı da deneyebilirsiniz.
Öyleyse okuyun: Pastalar, Kurabiyeler ve Daha Fazlası: Mutlaka Denemeniz Gereken 14 Sağlıklı Darı Bazlı Tatlı

5. Kabartma tozu


Kabartma tozu, çeşitli unlu mamullerde onları hafif, kabarık ve yumuşak hale getirmek için kullanılan bir maddedir. Maya da kullanılabileceği gibi, kabartma tozu da pişirmeye yeni başlayanlar için daha uygundur.

Temel bileşenlerin yanı sıra, pastanızın veya diğer tatlı ikramlarınızın kalitesinin belirlenmesinde sıcaklığın da çok önemli bir rol oynadığını unutmayın. Hiç kimse az pişmiş ve fazla pişmiş kek yemeyi sevmez. Özellikle tarifinizde özellikle bahsediliyorsa, pişirme işlemine başlamadan önce fırını önceden ısıtmayı unutmayın.
Öyleyse okuyun: Yemek Pişirme Tüyosu: Pişirmede Kullanabileceğiniz 5 Harika Tereyağı İkamesi
 
Üst