Khan Chacha, Lezzetli Kebapları ve Dürümleriyle Hala Gönül Kazanmayı Başarıyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Delhi birkaç yiyecek satış noktasının gelip gittiğini görüyor; sadece bazıları kalbimizde iz bırakır ve sonsuza kadar orada kalır. Khan Chacha, bildiğimiz kadarıyla kalpleri kazanan böyle bir satış noktası. Khan Chacha, adını Yeni Delhi’nin kalbinde mütevazı bir kebap tezgahı olarak başladığı ikonik Khan Market’ten alıyor. Zamanla, küçük bir satış noktasından başkentte 20 satış noktasına sahip bir QSR Zincirine dönüştüler. Bir zamanlar hızlı kebap ve dürüm yemek için gittiğimiz birkaç yerden biriydi. Şimdi, şehrin her köşesinde ve köşesinde bulunan çeşitli yiyecek dükkanları ve restoranlarda bile, Khan Chacha zamanın testinden geçti.

Ama yiyeceklerinin tadı hala o kadar iyi mi? Merakım beni menülerini denemeye yöneltti, yıllar sonra itiraf etmeliyim. Mutton Tikka Roll, tipik Hint baharatlarının doğru karışımıyla aynı etli ve etli tatlarla beni şaşırttı. Oldukça etkilendim. Deneysel hissederek, doğru miktardaki ısısıyla damak tadımı karıncalandıran Chicken Peri Peri Roll yedim. Yemeklerinde bol baharat sevenler bu sarmayı mutlaka denemeli. Paneer Tikka Roll, farklı tat ve dokulardan oluşan hoş bir melanjla da oldukça iyiydi.

En sevdiğim kısma geliyorum – kebaplar. Ben vejeteryan değilim ama Veg Hariyali Kebab tarafından tamamen uçuruldum. Eklektik müstehcenlikle dengelenmiş yeşilliklerin doğru keskinliğine sahipti. Fish Tikka beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Nemden yoksundu ve daha sağlam tatlara ihtiyaç duyuyordu ama fena da değildi. Ancak Mutton Kakori Kebab, yemeğimi bitirmek için ihtiyacım olan tek şeydi. Yumuşak, lezzetli ve temelde mükemmeldi.

p0i2ac9g

Khan Chacha’ya, kalite ve tutarlılığın standart ve güvenilir olduğu bütünsel bir marka sunma arzusu olan Genel Müdür ve CEO Sidhant Kalra liderlik ediyor. Khan Chacha, erişimini Delhi köklerinin ötesine genişletmeye ve başlangıçta Kuzey Hindistan’da bir varlık oluşturmaya ve ardından ülke çapında çeşitli şehirlere genişlemeye ve böylece bir pan-Hindistan markasına dönüşmeye odaklandı.

büyüdüğünü görmek bizi mutlu ediyor.