Yolculuk ve hoşgörü el ele gider. Yeri, insanları ve kültürlerini bir ölçüde anlamanıza yardımcı olur. Her yeni destinasyonda yerel yemekleri denemeyi seviyoruz ve Karishma Tanna da bizim gibi görünüyor. Bunu nasıl öğrendiğimizi merak ediyor musun? Tabii ki, Instagram tanıtıcısı aracılığıyla! “Scoop” aktörü sosyal medyada çok aktif ve gönderiler ve hikayeler aracılığıyla hayatından kesitler paylaşmaya devam ediyor. Ve burada onun şu anda Amritsar’da olduğunu, kocası Varun Bangera ile Altın Tapınağı ziyaret ettiğini öğrendik. Ama ondan önce, oyuncu temellerini sıraladı; yani, Punjab’daki yolculuğuna uygun bir Pencap yemeği ile başladı. Ve geleneğe ayak uydurarak thalinin bir fotoğrafını paylaştı. Ne yediğini tahmin edebilir misin? Fasulyeleri sizin için dökelim.
Karishma’nın Instagram’da yayınladığı hikayeye göre, palak paneer, pindi chole ve rajma’ya benzeyen bir köri ile mükemmel bir parathaya sahipti. Yanında thali’de boondi raita, soğan ve achar vardı. Kulağa lezzetli geliyor, değil mi? Aşağıda onun thali’sine bir göz atalım:
Öyleyse oku: Karishma Tanna Yemek Yapıyor, Lezzetli Ve Sağlıklı Dürüm Yapıyor
Fotoğraf Kredisi: Instagram/Karishma Tanna
Siz de bizim gibi çok mu şapşalsınız? Cevabınız evet ise, kendinizi hazırlayın, ayrıca Karishma Tanna’nın keyifle yediği yemeklerin tariflerini de sizinle paylaşacağız. Onları aşağıda bulun.
Pencap Yemeğini Bir Araya Getirmek İçin İşte 5 Lezzetli Tarif:
1. Paratha:
Paratha, her Punjabi evinde bir elyaftır. Lezzetli, yapımı kolay ve tarifte birden fazla varyasyon var. En sevdiğimiz paratha tariflerinden bazıları için buraya tıklayın.
2. Palak Bölmesi:
Yeşilliklerinizi yemenin mükemmel bir yolu olan palak paneer, zengin kremsidir ve protein açısından yüksektir. Aslında dünya mutfakları listesinde kendine özel bir yer edinmiş Pencap yemeklerinden biridir. Tarif için buraya tıklayın.
3. Pindi Chole:
Hiçbir Punjabi yemeği boğaz ağrısı olmadan tamamlanmış sayılmaz. Nohutla yapılır ve Pencap mutfağını tanımlayan zengin bir tada sahiptir. Sağlıklı bir yemek için kulcha ile de eşleştirebilirsiniz. Tarifi burada bulabilirsiniz.
4. Rajma:
Rajma’nın tanıtıma ihtiyacı yok. Baharatlı bir köriye batırılmış haşlanmış barbunya, bu yemek sağlık ve lezzet arasında mükemmel bir denge kurar. Mükemmel rajma-chawal yemeği için pirinçle de eşleştirebilirsiniz. Tarif için buraya tıklayın.
5. Boondi Raita:
Kuzey Hindistan’da hiçbir yemek, yanlarında bir kase raita olmadan tamamlanmış sayılmaz. Etrafta birkaç raita tarifi olsa da, klasik ve tüm zamanların favorisi, bir kase boondi raita’dır. Lezzetli, yatıştırıcı ve midenizi yormaz. Tarif için buraya tıklayın.
Artık tariflere sahip olduğunuza göre, klasik bir Punjabi yemeği hazırlayın ve kendinizi şımartın!
Karishma’nın Instagram’da yayınladığı hikayeye göre, palak paneer, pindi chole ve rajma’ya benzeyen bir köri ile mükemmel bir parathaya sahipti. Yanında thali’de boondi raita, soğan ve achar vardı. Kulağa lezzetli geliyor, değil mi? Aşağıda onun thali’sine bir göz atalım:
Öyleyse oku: Karishma Tanna Yemek Yapıyor, Lezzetli Ve Sağlıklı Dürüm Yapıyor
Fotoğraf Kredisi: Instagram/Karishma Tanna
Siz de bizim gibi çok mu şapşalsınız? Cevabınız evet ise, kendinizi hazırlayın, ayrıca Karishma Tanna’nın keyifle yediği yemeklerin tariflerini de sizinle paylaşacağız. Onları aşağıda bulun.
Pencap Yemeğini Bir Araya Getirmek İçin İşte 5 Lezzetli Tarif:
1. Paratha:
Paratha, her Punjabi evinde bir elyaftır. Lezzetli, yapımı kolay ve tarifte birden fazla varyasyon var. En sevdiğimiz paratha tariflerinden bazıları için buraya tıklayın.
2. Palak Bölmesi:
Yeşilliklerinizi yemenin mükemmel bir yolu olan palak paneer, zengin kremsidir ve protein açısından yüksektir. Aslında dünya mutfakları listesinde kendine özel bir yer edinmiş Pencap yemeklerinden biridir. Tarif için buraya tıklayın.
3. Pindi Chole:
Hiçbir Punjabi yemeği boğaz ağrısı olmadan tamamlanmış sayılmaz. Nohutla yapılır ve Pencap mutfağını tanımlayan zengin bir tada sahiptir. Sağlıklı bir yemek için kulcha ile de eşleştirebilirsiniz. Tarifi burada bulabilirsiniz.
4. Rajma:
Rajma’nın tanıtıma ihtiyacı yok. Baharatlı bir köriye batırılmış haşlanmış barbunya, bu yemek sağlık ve lezzet arasında mükemmel bir denge kurar. Mükemmel rajma-chawal yemeği için pirinçle de eşleştirebilirsiniz. Tarif için buraya tıklayın.
5. Boondi Raita:
Kuzey Hindistan’da hiçbir yemek, yanlarında bir kase raita olmadan tamamlanmış sayılmaz. Etrafta birkaç raita tarifi olsa da, klasik ve tüm zamanların favorisi, bir kase boondi raita’dır. Lezzetli, yatıştırıcı ve midenizi yormaz. Tarif için buraya tıklayın.
Artık tariflere sahip olduğunuza göre, klasik bir Punjabi yemeği hazırlayın ve kendinizi şımartın!