Kahvaltıda Jalebi-Aloo Sabzi Var mı? Tuhaf Kombo İnterneti Karıştırıyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Dünyanın dört bir yanından yeni ve yenilikçi yemekler arama arayışımızda, genellikle sonu gelmeyen yemek Haberları arasında geziniyoruz. Şaattan tatlıya, yöresel spesiyalitelerden içeceklere kadar telefon ekranımızın rahatlığında keşfedebileceğimiz çok fazla yiyecek var. Ancak son zamanlarda tuhaf bir kahvaltı tabağı dikkatimizi çekti ve oldukça kafamızı karıştırdı. Bu garip eşleşmede çok sevilen tatlı jalebi, aloo sabzi ile eşleştirildi. İster inanın ister inanmayın, kahvaltı tabağı çevrimiçi olarak ortaya çıktı ve internet kullanıcılarını oldukça rahatsız etti. Bir göz at:

Aloo Sabzi ile Jalebi… Aisa bhi nashta hota hai kya? Batao mitron pic.twitter.com/90YnE03x9I— Muhammed Futurewala (@MFuturewala) 5 Temmuz 2023
Öyleyse oku: Masala Jalebi’yi Duydunuz mu? Bu Son Tuhaf Yiyecek İnterneti Tiksindirdi
Video, popüler blog yazarı @MFuturewala tarafından Twitter’da paylaşıldı ve burada 53,5 binin üzerinde görüntülenme ve yüzlerce yorum ve beğeni aldı. Orijinal Haber kaynağı tweet’te belirtilmedi. “Aloo Sabzi ile Jalebi… Aisa bhi nashta hota hai kya? Batao mitron, [Is there even a breakfast like this? Tell me friends]22 saniyelik kısa klipte önceden hazırlanmış ve bir tepside bekletilmiş jalebi yığınlarını görebildik. genellikle bu soslar kachori ve papri gibi chaat öğelerine eklenir, jalebi’nin onunla bu eşleşmesi oldukça şaşırtıcıydı.
Aloo sabzi ile süslenmiş jalebi Habersuna bir tepki yağmuru yağdı. Bir kullanıcı, “Ciddi bir insanlık suçu! Bu nereye bildirilebilir” dedi. Bir başkası “Popüler olmayan görüş ama jalebi ve samosa/aloo tikiya yemeyi seviyorum” diye yazdı. Diğerleri mütevazi celebi ile uğraşılmaması gerektiğini söyledi. Bazı tepkilere bir göz atın:

Dün rasgulla ras (sheera) ile idli yapan birini gördüm— Steamed Hilsa ইলিশ ভাপা (@arindam75) 5 Temmuz 2023
oturum aç koi tadım bacha hi nahi hai!— ankur joshi (@ankjo) 5 Temmuz 2023
Neyse ki ya da ne yazık ki bugün evde her iki eşya da var.
Ama onları karıştırmayacağım…
🤣
🤣
🤣
— PRD (@PRYARD) 5 Temmuz 2023
Raita hariç, seve seve alırdım
😋
— Rachit Seth
🇮🇳
(@rachitseth) 5 Temmuz 2023
Öyleyse oku: ‘Cheese Chai’nin Tuhaf Klibi Twitter’da Tartışmayı Artırdı
İnternette ortaya çıkan tek tuhaf kombinasyon bu değil. Geçenlerde biri, interneti karıştıran ketçapla eşleştirilmiş bir karpuz Habersu paylaştı. Bu hikaye hakkında daha fazlasını okumak için buraya tıklayın.