Birçoğu için, ev pişmiş yemek, ister sevseyip sevmeseler de günlük bir ritüeldir. Ancak 26 yaşındaki Safran Boswell on yıl önce yemek pişirmeyi bıraktı ve geriye bakmadı. İngiltere'nin Brentwood kentinden tam zamanlı bir içerik yaratıcısı, Tiktok'ta 1.10.000'den fazla takipçisi olan Saffron, tam bir pişirme yokluğunu içeren günlük yaşamının gözlerini sık sık paylaşıyor. Bunun yerine, tamamen hazırlık ve restoran yemeklerine güveniyor, haftada yedi gün, haftada yedi gün.
Tipik günü genellikle yerel bir kafeden bir İngiliz kahvaltısı veya Subway'den bir sandviçle başlar, ardından Pizza Express'te öğle yemeği veya KFC'den bir salata ve burger kombinasyonu ile başlar. Akşam yemeği için sık sık Nando veya Domino's'u seçer.
Safran ortalama olarak günde yaklaşık 60 kilo (Rs 6.800) harcıyor, bu da haftada kabaca 500 pound (56.700 Rs). Bu nedenle, konuklar için evde tutmak için atıştırmalıklar ve ikramlarda ayda 200 kilo (22.700 Rs) bütçeleri var.
Yine de, bunun sadece yönetilebilir olmakla kalmayıp aynı zamanda bakkal alışverişinden ve evde yemek pişirmekten çok daha az stresli olduğu konusunda ısrar ediyor. Birkaç kişi başarısız olduktan ve hatta yemek pişirmeyi denedikten sonra, fikirden vazgeçti. “Çöp atması için akşam yemeği yapmak için 50 kilo vermeyeceğim; bu bana mantıklı gelmiyor,” diye ekledi Sun, “Pişirme Cheader'ın muhtemelen fırında bazı tavuk külçeleri atıyorlar.”
Öyleyse okuyun: California Dadının Büyük Bakkal 444 USD (37.000 Rs) Viral, İnternet Reaksiyonları
Safran yaklaşımını sıradan olarak görmüyor. Tüm arkadaş çevresinin benzer bir rutini takip ettiğini ve dışarıda yemek yeme merkezli canlı bir sosyal yaşamı sürdürmeyi kolaylaştırdığını söylüyor.
Sağlık endişeleri genellikle etrafındaki kişiler tarafından düzenlenir, ancak Safran onun “sağlıklı ve iyi hissettiği” konusunda ısrar eder. Yaşam tarzından rahat ve karşılayabildiği sürece onu değiştirmek için hiçbir neden olmadığına inanıyor.
Tipik günü genellikle yerel bir kafeden bir İngiliz kahvaltısı veya Subway'den bir sandviçle başlar, ardından Pizza Express'te öğle yemeği veya KFC'den bir salata ve burger kombinasyonu ile başlar. Akşam yemeği için sık sık Nando veya Domino's'u seçer.
Safran ortalama olarak günde yaklaşık 60 kilo (Rs 6.800) harcıyor, bu da haftada kabaca 500 pound (56.700 Rs). Bu nedenle, konuklar için evde tutmak için atıştırmalıklar ve ikramlarda ayda 200 kilo (22.700 Rs) bütçeleri var.
Yine de, bunun sadece yönetilebilir olmakla kalmayıp aynı zamanda bakkal alışverişinden ve evde yemek pişirmekten çok daha az stresli olduğu konusunda ısrar ediyor. Birkaç kişi başarısız olduktan ve hatta yemek pişirmeyi denedikten sonra, fikirden vazgeçti. “Çöp atması için akşam yemeği yapmak için 50 kilo vermeyeceğim; bu bana mantıklı gelmiyor,” diye ekledi Sun, “Pişirme Cheader'ın muhtemelen fırında bazı tavuk külçeleri atıyorlar.”
Öyleyse okuyun: California Dadının Büyük Bakkal 444 USD (37.000 Rs) Viral, İnternet Reaksiyonları
Safran yaklaşımını sıradan olarak görmüyor. Tüm arkadaş çevresinin benzer bir rutini takip ettiğini ve dışarıda yemek yeme merkezli canlı bir sosyal yaşamı sürdürmeyi kolaylaştırdığını söylüyor.
Sağlık endişeleri genellikle etrafındaki kişiler tarafından düzenlenir, ancak Safran onun “sağlıklı ve iyi hissettiği” konusunda ısrar eder. Yaşam tarzından rahat ve karşılayabildiği sürece onu değiştirmek için hiçbir neden olmadığına inanıyor.