Jennifer Aniston, saç bakım markası LolaVie’nin ikinci yıldönümünü kutladı. Aktris kutlamalar için leziz görünen bir pasta aldı ama komik bir aksilik planlarının önüne geçti. Jennifer Aniston, Instagram Stories’de çarpıcı beyaz ve vintage şekilli bir pastanın fotoğrafını yayınladı. Ama bir sorunu vardı. Pastada bazı ısırık izlerinin eşlik ettiği açık bir delik vardı. Fotoğrafın yanına Jennifer Aniston şunları yazdı: “Bugün @lolavie’nin ikinci doğum gününü kutlayacaktık AMA…” Ardından suçlunun bir resmi geldi. Tahminin var mı? Bu, sevimli köpeği Lord Chesterfield’dan başkası değildi. Fotoğrafa eşlik eden metinde Jennifer Aniston, kutlamalar başlamadan önce tatlıdan büyük bir lokma aldığını açıkladı. “Birisi pastayı bizden önce ele geçirdi” diye yazdı.
Öyleyse okuyun: Courteney Cox, Fırında Balık Tarifini Videoda Paylaşıyor, Jennifer Aniston ‘Chandler’ Yapıyor
Bir göz at:
Jennifer Aniston, şirketin ikinci yıl dönümünü Instagram’da bir dizi siyah beyaz fotoğrafla kutladı. İlk fotoğrafta oyuncunun iki yaşındaki hali yer alırken, ikinci fotoğrafta ise markanın tanıtım fotoğrafı olan bugünkü göz kamaştırıcı hali yer alıyor.
Başlıkta Jennifer Aniston şöyle yazdı: “Birisi bugün İKİ yaşına giriyor ve bu ikisi değil. İkinci doğum günün kutlu olsun @Lolavie! İnanılmaz ekibimle gurur duyuyorum. Tüm arkadaşlar, hayranlar ve geri dönen TÜM müşteriler! Sen olmasaydın bunu başaramazdım… ve çok daha fazlası gelecek!
Öyleyse okuyun: Courteney Cox Hindi Rulosu Yapıyor; Jennifer Aniston Bir ‘Hemen’ İstiyor
Buradaki yazıya göz atın:
Öyleyse okuyun: Courteney Cox, Fırında Balık Tarifini Videoda Paylaşıyor, Jennifer Aniston ‘Chandler’ Yapıyor
Bir göz at:

Jennifer Aniston, şirketin ikinci yıl dönümünü Instagram’da bir dizi siyah beyaz fotoğrafla kutladı. İlk fotoğrafta oyuncunun iki yaşındaki hali yer alırken, ikinci fotoğrafta ise markanın tanıtım fotoğrafı olan bugünkü göz kamaştırıcı hali yer alıyor.
Başlıkta Jennifer Aniston şöyle yazdı: “Birisi bugün İKİ yaşına giriyor ve bu ikisi değil. İkinci doğum günün kutlu olsun @Lolavie! İnanılmaz ekibimle gurur duyuyorum. Tüm arkadaşlar, hayranlar ve geri dönen TÜM müşteriler! Sen olmasaydın bunu başaramazdım… ve çok daha fazlası gelecek!
Öyleyse okuyun: Courteney Cox Hindi Rulosu Yapıyor; Jennifer Aniston Bir ‘Hemen’ İstiyor
Buradaki yazıya göz atın: