'Jai ve Veeru': Zomato'nun Halka Arz Listesinden Sonra Swiggy'ye Özel Çağrısı Kalpleri Kazandı

Leila

Global Mod
Global Mod
Çevrimiçi yemek siparişi ve dağıtım şirketi Swiggy Ltd'nin hisseleri, 13 Kasım 2024 Çarşamba günü borsalarda işlem görmeye başladı. Rakip yemek dağıtım şirketi ve restoran toplayıcısı Zomato, Swiggy'nin İlk Halka Arzını (IPO) kutlayarak özel bir yaratıcı ve paylaşımlı etkinlik gerçekleştirdi. sosyal medya hesaplarında. Resimde, Zomato ve Swiggy şirketlerini simgeleyen iki adam, Bombay Menkul Kıymetler Borsası (BSE) binasına bakarken yan yana dururken 'Şimdi Listelendi…Swiggy' yazıyor. Instagram gönderisinin başlığında “Sen ve ben… Bu güzel dünyada” yazıyor.

Buradaki yazıya bakın:

Swiggy, “Jai ve veeru veriyor” yorumunu yaparak yanıt verdi.

Instagram kullanıcıları bu jesti takdir ederek tepkilerini yorum kısmında paylaştı.

Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Zomato'nun rakiplerini takdir etmekten çekinmemesini seviyorum; kalite ve mizah tek bir karede!”

Bir diğeri şunu ekledi: “Chalo ab party bhi dedo dono [Now both of you give us all party]Bu hareketi hoş bulan bir kullanıcı, “Bu beni Awww yaptı” dedi.

Öyleyse okuyun:FSSAI, Çevrimiçi Yemek Teslimatı Şirketlerine Ürünlerinin Son Kullanma Tarihinin 45 Gün Olmasını Sağlama Talimatını Veriyor

Biri şunu yazdı: “Bunun sizden geleceğini beklemiyordum!! Tebrikler.” Bir diğeri “Zwigato gerçek.” diye araya girdi.

Temmuz 2021'de Zomato, halka açıldıktan sonra benzer bir kreatifi sosyal medyada paylaşmıştı. Başlıkta “'bir günden' 'birinci güne' yazıyor. Şimdi Zomato, son gönderisinde Swiggy'yi aynı sanat eserine dahil etti. Orijinal gönderiye buradan bakın.

Swiggy'nin hisseleri Çarşamba günü açılış öncesi işlemlerde %7,7 artışla giriş yaptı. Hisse senedi, Hindistan Ulusal Menkul Kıymetler Borsası'nda 390 rupilik ihraç fiyatına kıyasla 420 rupi (4,98 $) seviyesinde listeleniyor.