Güney Kore'de Hint yemeklerini deneyen bir vlogger Haberları çevrimiçi birçok foodies dikkatini çekti. Dijital yaratıcı Yiz (Pwark.yiz), Seul'deki bir Hint restoranından sipariş ettiği çeşitli lezzetleri tatmayı gösteren 2 makara yükledi. Bunun takipçisi tarafından en çok talep edilen kavramlardan biri olduğunu açıkladı. İnsanlardan tavsiyeler istedi ve hangi yiyeceklerin deneneceği konusunda birçok öneri alıyor. Bunun sadece üçüncü kez Hint yemekleri olduğunu ortaya koyuyor. İlk Haberda iştahçeleri dener. Paketleme konteynırlarını açmaya başladığında, yemeğin “inanılmaz kokduğunu” haykırıyor.
Öyleyse okuyun: Hong Kong Vlogger, Marathi'yi Mumbai'de Vada Pav sipariş etmek için konuşuyor, Hearts'ı çevrimiçi kazandı
Pani Puri ile başlar ve restoranın onları şarkı söylemeden önce Puris'teki “delikleri nasıl patlattığı” diye Marvels. “Bunu uzun zamandır denemek için bir anlam var” diyor. Purisi patates püre aloo (patates) doldurma, ardından baharatlı pani ile doldurur. “Bu gece bir ziyafet çekiyorum” ilan ederken zevk alıyor gibi görünüyor. Sonra, yeşil chutney ile soğan biber pakorasını tatıyor. İkincisindeki nane, uzun bir süre sonra sahip olduğu gibi “farklı” vurduğunu söyledi. Tek eleştirisinin, restoranın birlikte geldiği pakora miktarı için yeterli chutney göndermediğini belirtti. Öyleyse, çok fazla sıçrama ile sonuçlanacağını fark ettiniz mi, ancak bu adayı sevdi. Videoyu buradan izleyin.
Başka bir Haberda, bize Hint restoranından sipariş verdiği ana ve tatlı bakışları veriyor. Bu makarada yer alan birincisi, geleneksel bir Hint yemeği olmadığını itiraf etti. Çünkü bal yağı naan. İnsanların Kore'de bal tereyağını sevdiğini ve bu şekilde denemeyi merak ettiğini belirtti. İlk önce sos olmadan bir parça naan tattı. Bal yağı lezzeti kadar sadece “son derece hafif” olarak sadece biraz tatlı olduğunu iddia etti. Bu naan ile tavuk Shahi Korma ve Palak Paneer'ı topladı. Öyleyse, bazı düz basmati pirinci ile gravürleri yeniden yatırın. Yemeğini Gulab Jamun ile tatlı bir notla bitirdi. Ondan sonra ifadesi sürpriz ve zevkti. “Doku ve tadı hayal ettiğim gibi bir şey değil. Çok daha iyi.” Böylece, tüm yiyecekleri “çok iyi” bulduğunda yemeğe bir alkış verir.
Öyleyse okuyun: Andhra yemeklerinden aloo parathe'ye, Türk vlogger oranları viral Haberlarda Hint yemekleri
Videoya eklenen metin sayesinde, her yemeğin fiyatlarından bahsediyor. Pani Puri, yaklaşık 350 Rs'ye (6000 KRW) mal oldu. Pakoras 410 Rs (7000 KRW) içindi. Naan, 230 Rs (4000 KRW) civarında fiyatlandırıldı. Tavuk Shahi Korma yaklaşık 760 Rs (13000 KRW) içindi, Palak Paneer 700 Rs (12000 KRW) içindi. Pirinç ona 230 Rs (4000 KRW) civarında mal oldu. Gulab Jamun, Rs 115 (2000 KRW) olarak fiyatlandırıldı. Yorumlarda, insanların yiyeceklerin görünümü, fiyatları ve diğer yönleri hakkında söyleyecek çok şeyi vardı. Bazı Instagram kullanıcıları şu şekilde tepki gösterdi:
“Her zaman, her zaman ekstra nane ve kişniş chutney isteyin, asla yeterli değildir.”
“OMGWELLEAT I, OO Welll! Ben, Hintli olmak, bunu iyi yapamam! Umarım bir dahaki sefere daha fazla nane chutney alırsın.”
Diyerek şöyle devam etti: “Hintli olmayan bir kişinin ısırmayı yaptığımız gibi aldığını görmek ferahlatıcı. Bir parça naan'ı yırtmak ve Sabzi'yi kepçe etmek için kullanıyor.”
“Gulab Jamun ilk kez bir oyun değiştiriciydi! Çok iyi !!”
“Gulab Jamun'u yarım dakika mikrodalgayı deneyin ve vanilyalı dondurma ile sıcak sıcak tutun.”
“Bu şimdiye kadar gördüğüm en yumuşak panipuri.”
“İdeal olarak, Hintliler menülerinde Havey Tereyağı Naan değil, tereyağı naan, sarımsak tereyağı naan, sarımsak peynir naan, vb. Var, ama bal değil.”
“Güney Hint yemeklerini de deneyin.”
“Pav Bhaji ve Samosa Nexttt.”
Her iki Haber da çevrimiçi viral hale geldi ve birincisi Instagram'da 1 milyon görüntüleme geçti.
Öyleyse okuyun: Hong Kong Vlogger, Marathi'yi Mumbai'de Vada Pav sipariş etmek için konuşuyor, Hearts'ı çevrimiçi kazandı
Pani Puri ile başlar ve restoranın onları şarkı söylemeden önce Puris'teki “delikleri nasıl patlattığı” diye Marvels. “Bunu uzun zamandır denemek için bir anlam var” diyor. Purisi patates püre aloo (patates) doldurma, ardından baharatlı pani ile doldurur. “Bu gece bir ziyafet çekiyorum” ilan ederken zevk alıyor gibi görünüyor. Sonra, yeşil chutney ile soğan biber pakorasını tatıyor. İkincisindeki nane, uzun bir süre sonra sahip olduğu gibi “farklı” vurduğunu söyledi. Tek eleştirisinin, restoranın birlikte geldiği pakora miktarı için yeterli chutney göndermediğini belirtti. Öyleyse, çok fazla sıçrama ile sonuçlanacağını fark ettiniz mi, ancak bu adayı sevdi. Videoyu buradan izleyin.
Başka bir Haberda, bize Hint restoranından sipariş verdiği ana ve tatlı bakışları veriyor. Bu makarada yer alan birincisi, geleneksel bir Hint yemeği olmadığını itiraf etti. Çünkü bal yağı naan. İnsanların Kore'de bal tereyağını sevdiğini ve bu şekilde denemeyi merak ettiğini belirtti. İlk önce sos olmadan bir parça naan tattı. Bal yağı lezzeti kadar sadece “son derece hafif” olarak sadece biraz tatlı olduğunu iddia etti. Bu naan ile tavuk Shahi Korma ve Palak Paneer'ı topladı. Öyleyse, bazı düz basmati pirinci ile gravürleri yeniden yatırın. Yemeğini Gulab Jamun ile tatlı bir notla bitirdi. Ondan sonra ifadesi sürpriz ve zevkti. “Doku ve tadı hayal ettiğim gibi bir şey değil. Çok daha iyi.” Böylece, tüm yiyecekleri “çok iyi” bulduğunda yemeğe bir alkış verir.
Öyleyse okuyun: Andhra yemeklerinden aloo parathe'ye, Türk vlogger oranları viral Haberlarda Hint yemekleri
Videoya eklenen metin sayesinde, her yemeğin fiyatlarından bahsediyor. Pani Puri, yaklaşık 350 Rs'ye (6000 KRW) mal oldu. Pakoras 410 Rs (7000 KRW) içindi. Naan, 230 Rs (4000 KRW) civarında fiyatlandırıldı. Tavuk Shahi Korma yaklaşık 760 Rs (13000 KRW) içindi, Palak Paneer 700 Rs (12000 KRW) içindi. Pirinç ona 230 Rs (4000 KRW) civarında mal oldu. Gulab Jamun, Rs 115 (2000 KRW) olarak fiyatlandırıldı. Yorumlarda, insanların yiyeceklerin görünümü, fiyatları ve diğer yönleri hakkında söyleyecek çok şeyi vardı. Bazı Instagram kullanıcıları şu şekilde tepki gösterdi:
“Her zaman, her zaman ekstra nane ve kişniş chutney isteyin, asla yeterli değildir.”
“OMGWELLEAT I, OO Welll! Ben, Hintli olmak, bunu iyi yapamam! Umarım bir dahaki sefere daha fazla nane chutney alırsın.”
Diyerek şöyle devam etti: “Hintli olmayan bir kişinin ısırmayı yaptığımız gibi aldığını görmek ferahlatıcı. Bir parça naan'ı yırtmak ve Sabzi'yi kepçe etmek için kullanıyor.”
“Gulab Jamun ilk kez bir oyun değiştiriciydi! Çok iyi !!”
“Gulab Jamun'u yarım dakika mikrodalgayı deneyin ve vanilyalı dondurma ile sıcak sıcak tutun.”
“Bu şimdiye kadar gördüğüm en yumuşak panipuri.”
“İdeal olarak, Hintliler menülerinde Havey Tereyağı Naan değil, tereyağı naan, sarımsak tereyağı naan, sarımsak peynir naan, vb. Var, ama bal değil.”
“Güney Hint yemeklerini de deneyin.”
“Pav Bhaji ve Samosa Nexttt.”
Her iki Haber da çevrimiçi viral hale geldi ve birincisi Instagram'da 1 milyon görüntüleme geçti.