Tokyo'daki eşsiz bir kafe sosyal medyada viral oluyor. Lezzetli kahveleri yudumlamakla birlikte, burada iki dev kapiçe ile evcilleştirebilir, besleyebilir ve oynayabilirsiniz. Bulunmayanlar için Capybara, Güney Amerika'ya özgü en büyük yaşayan kemirgendir. WWF'ye göre, ortalama boyutları yaklaşık 108 pound – tam bir kurt büyüklüğünde. Instagram'daki viral Haber, Japonya'daki Cafe Capyba'nın serbestçe dolaşan iki samimi ve sevimli kapiçe'ye sahip olduğunu ve yakın etkileşime girdiğiniz özel bir deneyim sunduğunu gösteriyor.
Kendiniz beslemek için peletler ve sebzeler gibi kapiçeleri evcilleştirebilir veya iç açıcı ve zevkli bir zaman geçirebilirsiniz. İki kapiçe çok benzer görünüyor, ancak personel yayılmaları oldukça farklı.
Ceo Yusuke Yoshida, “Hayvanları her zaman sevdim ve kapiçarlarla etkileşim kurma fırsatına sahip olduktan sonra yatıştırıcı etkilerle büyülendim. Pek çok insanla eşsiz huzur ve kapiçarın savaşını paylaşma arzusuyla hareket ettim, onlarla zaman geçirebileceği özel bir yer yaratmaya karar verdim.”
Öyleyse okuyun: Tayvan kafe içinde dolaşan alpacas internette şaşkın bırakıyor
Aşağıdaki Haberyu izleyin:
Bu kafeyi Tokyo seyahat planlarınıza eklemeden önce rezervasyon için tez ipucuna göz atın:
Jigyasa Kakwani HakkındaJigyasa, dünyayı yayınlanan her hikayeyi daha bilgili hale getirmek için araştırdığı bir ortam olan yazma yoluyla teselli bulur. Her zaman yeni mutfakları keşfetmeye hazır, ama kalbi rahatlatıcı Ghar-Ka-Khana'ya geri dönüyor.
Kendiniz beslemek için peletler ve sebzeler gibi kapiçeleri evcilleştirebilir veya iç açıcı ve zevkli bir zaman geçirebilirsiniz. İki kapiçe çok benzer görünüyor, ancak personel yayılmaları oldukça farklı.
Ceo Yusuke Yoshida, “Hayvanları her zaman sevdim ve kapiçarlarla etkileşim kurma fırsatına sahip olduktan sonra yatıştırıcı etkilerle büyülendim. Pek çok insanla eşsiz huzur ve kapiçarın savaşını paylaşma arzusuyla hareket ettim, onlarla zaman geçirebileceği özel bir yer yaratmaya karar verdim.”
Öyleyse okuyun: Tayvan kafe içinde dolaşan alpacas internette şaşkın bırakıyor
Aşağıdaki Haberyu izleyin:
Bu kafeyi Tokyo seyahat planlarınıza eklemeden önce rezervasyon için tez ipucuna göz atın:
- Rezervasyon: https://cspace.co.jp/reservation/
- Rezervasyon yuvaları gece yarısı 2 hafta önceden açılır.
- Yuvalar, yakın oldukları için Çarşamba ve Perşembe günleri mevcut değildir.
- Bir onay e -postası, rezervasyonunuzun tamamlanması için bir istektir.
- Yer: Tokyo, Sumida City, Higashimukojima 1-31-3
- Saatler: Çarşamba ve Perşembe günleri kapalı / Hafta içi açık hafta içi 11:00 – 18:00 / hafta sonları saat 10:00 – 18:00
- Not: Saatler, kapanbaraların durumuna bağlı olarak değişebilir.
- Fiyatlandırma: 30 dakikalık geçiş (1.250 yen), tedavi (330 yen), americano (660 yen)
Jigyasa Kakwani HakkındaJigyasa, dünyayı yayınlanan her hikayeyi daha bilgili hale getirmek için araştırdığı bir ortam olan yazma yoluyla teselli bulur. Her zaman yeni mutfakları keşfetmeye hazır, ama kalbi rahatlatıcı Ghar-Ka-Khana'ya geri dönüyor.