İZLE: Müşteri, Zepto'dan sipariş edilen 99 tavukta böcek bulur, şirket yanıt verir

Leila

Global Mod
Global Mod
Hızlı ticaret platformundan sipariş edilen et 99 tavukta bulunduğu iddia edilen bir Zepto müşterisi. Bir Haber yaratıcısı olan Ahtsham Malik, Instagram'da bir Haber paylaştı, açıkladı, “RAAT KE 11 BAAJ RAHE HAI TOH Maine Zepto Se Cuch Bakkaliye Siparişi Kiye. (Geceleri 11 oldu, bu yüzden Zepto'dan bazı yiyecek sipariş ettim.) ”“ Bu konuda dikkatinize ve eyleminize ihtiyacım var, ”Haberyu altyazıya aldı ve Zepto'nun resmi Instagram kolunu etiketledi. Eşyalara işaret ederek, “diyor,”Yeh saara maddesi Aya tha, aur saath benim tavuk eti 99 my. Toh Isme Likha Hai Hai Ki Jab Ye Cheez AAP Açık Caroge Toh Halki Si Koku Ayegi Par What Bhi Theek Hai, Aati Hai. Maine yıkama karke kadhayi benim daal diya. (Tüm bu öğeler kamera ve bu tavuk eti ile birlikte 99 için. Burada bu şeyleri açtığınız yazılmış, biraz kokacak, bu iyi; geliyor. Yıkıyorum ve tavaya koyuyorum.) “

Öyleyse okuyun:20 yaşındaki öğrenci, üniversite ücretleri ödemek için Swikgy Teslimat Temsilcisi olur. Kazançlar, deneyimler, daha fazlası

Ekliyor “Jab yeh tavuk neredeyse adha pak chuka köpekbalığı sekme maine düğmesi ke liye chammach se nikala aur main tumko dikhata tavuk benim kide bhare huye köpekbalığı. Hadh hoti hai yaar. Ana dikhata hu tmhe yaar. (Şimdi, neredeyse yarısı pişirilen bu tavuk, tatmak için bir kaşık aldım ve size bu tavuğun böceklerle dolu olduğunu gösteriyorum. Çok fazla. Sana gösteriyorum.) “

Aşağıdaki Habernun tamamını izleyin:

Haberler, kullanıcı tarafından yapılan taleplerin gerçekliğini kefil olmaz.

Video yaratıcısı daha sonra zaten hazırlanmış bir kaşıkla yakınlaştırır ve diyor ki “Yeh Decho Kitna Clear Nazar Aa Raha Hai Aur Dikhata Hu Main Tumko. EK AADH Thori Shark. Yeh Halke Mein Lene Waali BAAT NHI HAI. Bhai yeh koi aesa sorunu nhi hai jo ki tume kara diya jae'yi görmezden gelin. Jiske Liye Tum Üzgünüm Boldo. Tum sada huya tavuk sipariş kar rahe ho aur teslim kar rahe ho logo ko yaar. (Bakın ne kadar net görünüyor ve size göstereceğim. Bu hafifçe alınması gereken bir şey değil. Şimdi, bu görmezden gelebileceğiniz bir sorun değil. Üzgünüz. Tavuk sipariş ve insanlara teslim ediyorsunuz.)

Öyleyse okuyun:İzle: Dijital Yaratıcı'nın Bir Air Fry'ın Komik İncelemesi Sizi Bölmelerde Bırakacak

Buna karşılık, Zepto'dan bir konuşmacı Haberler'ye, “Zepto'da, kullanıcı güvenliği ve ürün kalitesi en önemli önceliklerimizdir. Bir et ürünü belirtme ile ilgili bir artışın ardından, satıcılarımıza bir egzersiz kontrolü yapmaları talimatını vererek derhal harekete geçtik.

• Söz konusu ürün de dahil olmak üzere tüm parti boyunca kalite kontrolleri yapıldı ve hiçbir endişe tespit edilmedi.
  • Benzer artışlar için platform kayıtlarını çapraz kontrol ettik ve bu markaya karşı önceden şikayet bulamadık.
  • Markanın tesisinin bir denetimi yapıldı ve süreç denetimlerinde herhangi bir tur veya aksilik konusunda uyarılmadı.
Bununla birlikte, yükselişin ciddiyeti ve kaliteli turlara yönelik sıfır tolerans politikamız göz önüne alındığında, satıcı ağımız markayı platformumuzdan kurtarmak için proaktif karar verdi. Sadece en yüksek güvenlik ve kalite standartlarını karşılayan satıcılar ve markalarla çalışmaya kararlıyız ve kullanıcılarımıza yalnızca en iyisini sağlıyoruz. “

Sosyal medyada Haber dikkat çekti ve insanlar endişelerini dile getirdi.

Bir kullanıcı, “Aynı deneyim, göz kırpma / Zepto hatası değil, marka. Köpeğime bile vermedim. “

Başka bir kişi yazdı “Sadece sath huwa hai ile karides ile .. nerede khake 2 din tak pet kharab ho gaya tha (Bu bana karideslerle oldu .. yedikten sonra midem 2 gün boyunca üzüldü).

Başka bir sosyal medya kullanıcısı, “Et 99'dan sipariş vermeyin, çoğunlukla kaliteleri ile ilgili sorunları var” dedi.

Birkaç kullanıcı vejetaryen olmayan diyeti için müşteriyle dalga geçtiğinde, birisi “Tüm vejetaryen sözlerine” kaleme aldı.Khaa Le Bhai, Ekstra Protein Merhaba Toh Köpekbalığı“Bu mantıkla, ekstra bir klorofil kutusu için her şey yeşil olmalısınız. Birisi yiyeceklerinde solucanlardan şikayet ediyor, ancak markayı sorgulamak yerine, diyetleri tartışmakla meşgulüz,” diye ekliyoruz, “Bu tam olarak ne kadar büyük Şirketler ihmalden kaçıyor.