Geeta Basra, eşi Harbhajan Singh ile birlikte İsviçre’nin en büyük şehri olan Zürih’e gitti. Ve yemek güncellemeleri olmadan tatil günlüklerinin eksik olduğunu kabul edelim. Geeta, Instagram Hikayelerinde bize Zürih’teki mutfak maceralarına bir göz attı. Şaşırtıcı bir şekilde, hepsi desi idi. Yakın tarihli bir Haberda, bazı arkadaşlarının eşlik ettiği çift, bir Hint restoranında akşam yemeği yerken görülüyor. Masada bir dizi cazip klasik Hint yemeği var. Neyi fark ettik? Matar paneer, pulao, dal makhani, tereyağı naan, soslu tavuk ve rendelenmiş zencefil serpiştirilmiş achar (turşu). Kulağa nefis geliyor, değil mi? Güçlü yayılmanın yanı sıra, biraz kırmızı şaraptan da yudumladılar. Doyurucu bir akşam yemeği için başka neye ihtiyacımız var?
Geeta Basra’nın eşi ve arkadaşlarıyla yaptığı akşam yemeğine bir göz atın:
Öyleyse oku: Geeta Basra Bize Çok İhtiyaç Duyduğumuz Tatlı İlhamını Veriyor, Elinde Olanları Okuyun
Geeta Basra ve Harbhajan Singh’in İsviçre’deki muhteşem akşam yemeğini evinizin rahatlığında yeniden yaratmak isterseniz diye. Endişelenme, senin için hallettik. Yemek masalarında görülen tüm lezzetlerden en iyi tariflerimizi özenle seçtik.
Geeta Basra’nın eşi ve arkadaşlarıyla yaptığı akşam yemeğine bir göz atın:
Öyleyse oku: Geeta Basra Bize Çok İhtiyaç Duyduğumuz Tatlı İlhamını Veriyor, Elinde Olanları Okuyun

Geeta Basra ve Harbhajan Singh’in İsviçre’deki muhteşem akşam yemeğini evinizin rahatlığında yeniden yaratmak isterseniz diye. Endişelenme, senin için hallettik. Yemek masalarında görülen tüm lezzetlerden en iyi tariflerimizi özenle seçtik.
- Matar Paneer: Yeşil bezelye ile yapılan popüler bir Kuzey Hindistan yemeğidir ve paneer (süzme peynir). Bu lezzetli vejetaryen seçeneği genellikle pilav veya roti ile servis edilir. Tarif için buraya tıklayın.
- sebzeli pilav: Sebze ve güzel kokulu baharatlar karışımı ile pişirilen lezzetli ve aromatik pirinç yemeği. Sebzelerin iyiliğini basmati pirincinin zarif tatlarıyla birleştiren tek kapta bir yemektir. Ayrıntılı tarif burada.
- Dal Makhani: Hindistan alt kıtasından gelen ve sınırları aşan bir hayran kitlesine sahip olan zengin ve kremsi bir mercimek yemeği. Tereyağı, krema ve aromatik baharatlarla ağır ağır pişirilir. Dal Makhani, kadifemsi dokusu ve şımartan lezzetleri ile doyurucu ve doyurucu bir yemek için popüler bir seçimdir. Tarif için buraya tıklayın.
- Baharatlı Kremalı Kadai Tavuk: Dışarıdaki tüm tavuk yemekleri arasında kadhai tavuğu, parmak yalamak için iyi bir deneyim sunar. Geleneksel yöntemlerle pişirilmesinin verdiği güçlü tatlar ve dumanlı öz kadai (wok), kadhai tavuğu, tavuk severler arasında popüler bir seçim olmaya devam ediyor. Tarif burada.
- Peki: Hint mutfağında temel gıda maddesi olarak yaygın şekilde tüketilen geleneksel bir Hint gözleme. Farklı bir tat ve doku ile yumuşak, çiğnenebilir ve hafifçe kömürleşmiştir. Tarifi burada bulabilirsiniz.