“Her Orta Sınıf Çocuk İçin Bir Yemek”: Patates Wai Wai'nin Benzersiz Tarifi Viral Oluyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Yemek deneyleri bugünlerde viral hale geliyor ve pek çok sevilen desi yemeği yaratıcı füzyonlarla buluşuyor. Muhtemelen pani puri, samosas ve dosas gibi favorilerin heyecan verici değişimlerini içeren Haberlarla karşılaşmışsınızdır. Bu deneylerdeki popüler bir trend, özellikle Maggi ve Wai Wai olmak üzere hazır erişteleri içerir. Son zamanlarda Instagram'da dolaşan yeni bir Haberda patates Wai Wai'nin benzersiz bir tarifi sergileniyor. Evet, doğru okudun. İşlem belirli miktarda suyun bir tavada kaynatılmasıyla başlar. Kaynama noktasına ulaştığında iki paket Wai Wai eriştesi ilave edilerek pişirilir.

Başka bir tavada doğranmış patates, biber, sarımsak ve soğan yağda sotelenir. Tadına tuz eklenir ve ardından bhurji benzeri bir karışım oluşturmak için bir yumurta eklenir. Son olarak lezzetli baharatlar karıştırılır ve ardından haşlanmış Wai Wai erişteleri eklenir. Karışım, kızartma tavası kısık ateşte tutularak iyice birleştirilir, sonuçta servis edilmeye ve tadına varılmaya hazır lezzetli bir yemek ortaya çıkar. Videonun üst kısmında “Wai Wai'ye yönelik sağlıksız takıntı” yazıyor.

Öyleyse okuyun: Maggi Paratha ve Milky Maggi'den sonra Maggi Burger'in Yapımı Yaygınlaşıyor

Video şimdiden 2,2 milyon görüntüleme elde etti. Sosyal medya kullanıcılarının buna nasıl tepki verdiklerine bakın:

Birkaç kullanıcı tarif karşısında son derece büyülendi.

Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Harika, bu her orta sınıf çocuğunun yiyebileceği bir yemek. Çocuğun tok hissetmesi ve daha uzun süre çalışması için Alu (Patates) eklenir. Bu, alüminyumdan (patatesten) nefret eden zengin çocukların anlayamayacağı duygusal bir dokunuş.”

Bir diğeri şöyle yazdı: “Ben çocukken… annem patates kullanarak chowmein yapardı. Bana güvenin çocuklar. CENNETİN TADISI!!!”

Bir başkası şöyle okudu: “Wai Wai'yi annem için aynen böyle yapıyorum.”

Başka biri şöyle dedi: “Bu benim bir çeşit yemeğim, ruh yemeğim.”

Ancak yemek tutkunlarının bir kısmı tarife patates eklenmesinden memnun değildi.

Bir kişi, “Aalu? Gerçekten mi? (Patates mi? Kız kardeş cidden mi?)

Başka bir kullanıcı ise “Patates beni kızdırıyor” dedi.

Başka bir yorumu okuyun: “Patates dışında her şey yolundaydı.”

Bir yorumda şu yazıyordu: “Har type ki noodles me Indian tadka ki jarurat nai hoti (Her erişte türünün Hint dokunuşuna ihtiyacı yoktur).”

Öyleyse okuyun: “İtalya'dan Nefret”: Vlogger Ferrero Rocher Makarnasını Yaptıktan Sonra İnternet Tepki Verdi

Patatesli Wai Wai tarifi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünde bize bildirin.