Gujarat'ta 1 Yaşındaki Kız, Ölü Fare İçeren Popüler Atıştırmalıkları Yedikten Sonra İshal Oldu

Leila

Global Mod
Global Mod
İşlenmiş gıdalardaki zararlılarla ilgili raporların artması, gıda güvenliği ve hijyen konusunda önemli endişeleri artırdı. Katkıda bulunan faktörler arasında yetersiz depolama ve hızlı teslimat baskısı yer almaktadır. Bu olaylar tüketiciler için önemli bir tehdit oluşturmakta ve çeşitli gıda kaynaklı hastalıklara yol açmaktadır. Ancak bu konu sadece fast food ya da online siparişlerle sınırlı değil; Yerel marketlerdeki paketlenmiş atıştırmalıklar ve namkeen bile bu durumdan muaf değil. Şok edici bir vakada, Gujaratlı bir yaşındaki bir kız çocuğu, ünlü Gopal Namkeen markasının kapalı paketindeki namkeen'i tükettikten sonra ishal oldu. Nedeni? Paketin içinde ölü bir fare bulundu.
Öyleyse okuyun: Tara Sutara'nın Geleneksel Noel Pudingi “Dağınık Ama Eğlenceli Bir Olaydı”
Haberler'nin haberine göre, üzücü olay Gujarat'ın Sabarkantha'sının Prempur köyünde meydana geldi. Hikayeyi paylaşan kızın babası, “Bir paket Gopal Namkeen aldık, eşim kızımıza yemek yedirirken yemek yedikten sonra kusmaya başladı. Paketin içinde ölü bir fare bulduk. Kızım hastalandı, ishal oldu, Davad Hastanesi'ne kaldırıldı.” Baba, Namkeen markasının ihmaliyle ilgili olarak Gıda ve İlaç Departmanından sıkı ve derhal harekete geçilmesini talep etti.
Bu tür olaylar internette ilk kez yaşanmıyor. Uttar Pradesh, Prayagraj'dan Rajeev Shukla, Mumbai'deki bir restorandan yemek sipariş ettikten sonra üzücü bir deneyim paylaştı. Barbeque Nation'ın Worli şubesinden bir vejetaryen yemek kutusu sipariş etti ve içinde ölü bir fare buldu ve bu da hastaneye kaldırılmasına neden oldu. adresindeki bir yayında. 75 saatten fazla hastanede kaldım. Şikayet henüz Nagpada polis karakoluna iletilmedi.
Öyleyse okuyun: “Herhangi Bir Ülkede Bana Ne Sunulursa, Mutlulukla Yerim”: Başbakan Modi Yemekle Bağlantısından Bahsediyor

Praagraj'dan I Rajeev shukla (saf vejetaryen) Mumbai'yi ziyaret etti, 8 Ocak'24 gecesi BARBEQUE NATION'dan sebze yemek kutusu sipariş etti, içinde ölü bir fare vardı ve 75 saatten fazla hastanede kaldı. Nagpada karakoluna henüz şikayette bulunulmadı.
lütfen yardım edin pic.twitter.com/Kup5fTy1Ln— rajeev shukla (@shukraj) 14 Ocak 2024
Bu olayla ilgili düşünceleriniz neler? Benzer bir şey yaşadınız mı? Aşağıdaki yorumlarda bizimle paylaşın!