Emily Blunt, Oppenheimer İçin Hazırlanırken Cillian Murphy’nin Diyetinin Sarsıcı Yönünü Açıklıyor

Leila

Global Mod
Global Mod
Oyuncuların oynadıkları belirli rollere son derece bağlı oldukları biliniyor. Bazen bir karakteri daha iyi canlandırmalarına izin veriyorsa, herhangi bir miktarda eğitim veya fedakarlık yapmaya hazırdırlar. Ve Cillian Murphy de farklı görünmüyor. Oyuncu, yönetmen Christopher Nolan’ın merakla beklenen “Oppenheimer”ında adını taşıyan başkahramanı oynuyor. Murphy rolüne hazırlanmak için sadece araştırma açısından değil, aynı zamanda beden eğitimi açısından da çok çaba sarf etti. Yakın tarihli bir röportajda rol arkadaşı Emily Blunt, kilo vermek için diyetini ne ölçüde kısıtlaması gerektiğini açıkladı.
Öyleyse oku: 4.600 Dolarlık Restoran Faturası Nasıl Bölüşülür? Arkadaş Grubunun Hararetli Tartışması Viral Haline Geldi

Blunt, ExtraTV’ye Cillian’ın “çok büyük bir girişimi olduğunu. Ve her gün sadece bir badem falan yiyebildiğini. Çok zayıflamış olduğunu” söyledi. Daha önce, Mayıs 2023’te The New York Times ile yaptığı bir röportajda Murphy, neyi hedeflediğine biraz ışık tutmuştu. NYT’ye, “Vücudumla oynamayı seviyorum ve Oppenheimer’ın çok farklı bir fizikselliği ve silueti vardı, bunu düzeltmek istedim. Biraz kilo vermem gerekti ve kostüm ve terzilik üzerinde çalıştık; çok zayıftı, neredeyse bir deri bir kemikti ve martini ve sigara içiyordu.”
Öyleyse oku: İngiliz Şef Nadir Durum Nedeniyle 8 Yıldır Katı Yemek Yemiyor

Ne oyuncunun gerçek diyeti ne de film için kilo kaybının tam boyutu açıklanmadı. Ancak The Guardian ile yaptığı bir röportajda Murphy, kendisiyle bu tür “sağlıksız rekabeti” “tavsiye etmediğini” belirtti. Çekim süreci hakkında konuşurken ayrıca, “Çılgınca bir enerjiyle koşuyordum; yiyecek veya başka bir şey için endişelenmediğim bir eşiği aştım.”

“Oppenheimer” dün, 21 Temmuz 2023’te sinemalarda gösterime girdi. Filmi çevreleyen yemek temalı heyecanın yanı sıra Greta Gerwig’in “Barbie” filmiyle gişe çatışması hakkında daha fazla bilgi edinmek için burayı tıklayın.
Öyleyse oku: “Pembe Burger, Çikolatalı Ayakkabı Tatlısı”: Delhi Cafe Barbie Temalı Yemeği Tanıtıyor