Bir düğün konuğu, Kafa Kafası kaldı, Floransa, İtalya'daki bir hedef düğünde kendi akşam yemeği faturasını örtmek istedi. Reddit'te paylaşılan bir yazıda, bir kullanıcı, Konukların Vancouver, Kanada'dan seyahat ettiği İtalya'da bir düğüne katılma ikilemlerini paylaştı. Binlerce uçuş ve konaklama harcadıktan sonra, “hoş geldiniz akşam yemeği” nin 40 Euro'ya (3.785 Rs) mal olacağına dair şok oldular. Konuk, zaten önemli masraflar göz önüne alındığında, ev sahiplerinin bölümünde normal veya sadece kötü görgü kuralları olup olmadığını sorguladı.
Post, “Herkese merhaba, Ağustos ayında İtalya'nın Floransa kentinde bir hedef düğüne katılıyorum. Konukların çoğunluğu Vancouver, Kanada'dan seyahat edecek – bu yüzden unutmayın, bu uzun ve aşırı bir uçuş. Birkaç hafta önce düğüne RSVP ve hoş geldiniz akşam yemeğine (düğünden bir gün önce) 40 Euro bir kişi olacağını söyledi.”
Öyleyse okuyun: 2025'te rüya gibi bir haldi töreni için küratörlük eğlenceli yemek menüsü
“Bu konuklar için ödemek zorunda kalacağımız için şok oldum.
Bir kullanıcı, “Yikes! Bu süper yapışkan. Hoş geldiniz akşam yemekleri ev sahipleri tarafından ödenmelidir. Bu yaygın değil.”
Post, “Herkese merhaba, Ağustos ayında İtalya'nın Floransa kentinde bir hedef düğüne katılıyorum. Konukların çoğunluğu Vancouver, Kanada'dan seyahat edecek – bu yüzden unutmayın, bu uzun ve aşırı bir uçuş. Birkaç hafta önce düğüne RSVP ve hoş geldiniz akşam yemeğine (düğünden bir gün önce) 40 Euro bir kişi olacağını söyledi.”
Öyleyse okuyun: 2025'te rüya gibi bir haldi töreni için küratörlük eğlenceli yemek menüsü
“Bu konuklar için ödemek zorunda kalacağımız için şok oldum.
Reddit Post hızla çekiş kazandı, birçok kullanıcı hoş bir akşam yemeği için şarj olmanın uygun olduğunu kabul etti.Bir hedef düğüne ve konuklara hoş geldiniz akşam yemeği için ödeme yapmak zorunda mı?
BYU/ADSGOAG
Bir kullanıcı, “Yikes! Bu süper yapışkan. Hoş geldiniz akşam yemekleri ev sahipleri tarafından ödenmelidir. Bu yaygın değil.”
Bir diğeri ekledi: “Bir düğünün herhangi bir kısmı, varış noktası ya da değil için misafirleri şarj etmek normal değil. Bu garip.”Yorum
Tartışmadan BYU/ADSGOAG
iç
Bir Someone, “Şehir dışı konukları karşılama için ücret almak yaygın değil. Sizi karşılamaları gerekiyor. Konuya herhangi bir nakit hediye vermek için eksiksiz.”Yorum
Tartışmadan BYU/ADSGOAG
iç
“Çok yapışkan. Hem hoş geldiniz hem de düğün yapmayı göze alamazlarsa, mezeler ve şarap birası veya sadece hiçbir şey ile küçük bir karşılama resepsiyonu yapmalıydılar.”Yorum
Tartışmadan BYU/ADSGOAG
iç
Konukların düğünde yemek için ödeme yapması bekleniyor mu? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde paylaşın.Yorum
Tartışmadan BYU/ADSGOAG
iç