Yiyecek sunumu, yemekleri halka daha etkili bir şekilde pazarlamak için çok önemlidir. Yaratıcı kaplama teknikleri, ilk ısırıktan önce iştah uyandırabilir. Tuzlu müsamahalarla karşılaştırıldığında, tatlıların kaplanması söz konusu olduğunda yaratıcılığa daha fazla yer vardır. Çikolata işçiliğinden çıtır çıtır tüllere kadar çeşitli fantezi teknikleri kullanılarak tatlılar bir üst seviyeye çıkarılabilir. Ancak, özellikle çikolata ile eşleştirildiğinde, aşırı yapışkan erimiş karamelden daha lezzetli bir şey yoktur. Eritilmiş karamel, tatlınızı ön plana çıkaran güzel, yontulmuş tasarımlar yapmak için kullanılabilir. Böyle bir yaratımı gösteren yakın tarihli bir Haber viral oldu ve bir dizi komik tepkiye yol açtı.
Öyleyse oku: Dünyanın En Pahalı Mangosu Siliguri Festivalinde Sergilendi, Kg Başına 2,75 Rs Maliyeti
@food_and_chefs Instagram sayfasında paylaşılan Haber, iki çelik bardak kullanılarak karamel ipek bir dekorun nasıl hazırlandığını gözler önüne serdi. Klipte bir şefin erimiş karamel kullanarak iki bardak arasında köprü oluşturduğu görülüyor. Bir kaşık karamel alır ve iki bardağın arasına yaymaya devam eder. Birkaç dakika sonra aralarında küçük bir karamel köprü oluştuğunu görebiliriz. Şef, karamel kreasyonunu nazikçe alır ve onu dairesel bir şekle sokar ve ardından dondurmalı tatlının üzerine yerleştirir. Videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz:
Öyleyse oku: Japon Büyükelçisi Pune’da Vada Pav’ı Denedi, Tepkisine Dikkat Edin
Makara şu ana kadar 7,4 milyondan fazla görüntülendi. İnsanlar, karamel kreasyonunu ekledikten sonra dondurmanın fiyatının nasıl fırlayacağı konusunda şaka yaptılar. Kullanıcılardan biri, “Le bhai ban gaya 50 ila 500” yazdı. Bir diğeri, “Ben gibi ol emrini veren adam bekliyor olacak” dedi. Üçüncüsü, “Ağabey kendini örümcek adam sandı” yazdı. Bazı kullanıcılar, kişinin becerilerinden oldukça etkilendi ve bunu “inanılmaz” olarak nitelendirdi. Ancak birçoğu, nihai sonucu bir kuş yuvasına benzetti. Aşağıdaki reaksiyonlardan bazılarına göz atın.
“Ande ka ghosla lag raha hai.”
“Benim ve kis kuşum ka hai’yi mi yutuyorsun?”
“Anne bak! Bir yuva buldum.”
“Küçük resimden bunun bir kuş yuvası olduğunu düşünen ben.”
“Chidiya ka ghosla jisme and rakha hai.”
“Ghosle benim anda.”
Video hakkında ne düşünüyorsun?
Öyleyse oku: Kapalı Sokak Gıda Satıcısı Satıyor Hari Mirch Dondurma. İnternet Beğenmemek İstiyor düğmesi
Öyleyse oku: Dünyanın En Pahalı Mangosu Siliguri Festivalinde Sergilendi, Kg Başına 2,75 Rs Maliyeti
@food_and_chefs Instagram sayfasında paylaşılan Haber, iki çelik bardak kullanılarak karamel ipek bir dekorun nasıl hazırlandığını gözler önüne serdi. Klipte bir şefin erimiş karamel kullanarak iki bardak arasında köprü oluşturduğu görülüyor. Bir kaşık karamel alır ve iki bardağın arasına yaymaya devam eder. Birkaç dakika sonra aralarında küçük bir karamel köprü oluştuğunu görebiliriz. Şef, karamel kreasyonunu nazikçe alır ve onu dairesel bir şekle sokar ve ardından dondurmalı tatlının üzerine yerleştirir. Videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz:
Öyleyse oku: Japon Büyükelçisi Pune’da Vada Pav’ı Denedi, Tepkisine Dikkat Edin
Makara şu ana kadar 7,4 milyondan fazla görüntülendi. İnsanlar, karamel kreasyonunu ekledikten sonra dondurmanın fiyatının nasıl fırlayacağı konusunda şaka yaptılar. Kullanıcılardan biri, “Le bhai ban gaya 50 ila 500” yazdı. Bir diğeri, “Ben gibi ol emrini veren adam bekliyor olacak” dedi. Üçüncüsü, “Ağabey kendini örümcek adam sandı” yazdı. Bazı kullanıcılar, kişinin becerilerinden oldukça etkilendi ve bunu “inanılmaz” olarak nitelendirdi. Ancak birçoğu, nihai sonucu bir kuş yuvasına benzetti. Aşağıdaki reaksiyonlardan bazılarına göz atın.
“Ande ka ghosla lag raha hai.”
“Benim ve kis kuşum ka hai’yi mi yutuyorsun?”
“Anne bak! Bir yuva buldum.”
“Küçük resimden bunun bir kuş yuvası olduğunu düşünen ben.”
“Chidiya ka ghosla jisme and rakha hai.”
“Ghosle benim anda.”
Video hakkında ne düşünüyorsun?
Öyleyse oku: Kapalı Sokak Gıda Satıcısı Satıyor Hari Mirch Dondurma. İnternet Beğenmemek İstiyor düğmesi