Celine Dion, sinir hastalığı nedeniyle dünya turunu tamamen iptal etmek zorunda kaldı.

Felaket

New member
Celine Dion, Instagram’da dünya turunu iptal etme kararını duyurdu. Bunun nedeni, muzdarip olduğu tedavi edilemez bir sinir hastalığı olan katı kişi sendromudur.

Celine Dion, tur iptali için Instagram üzerinden özür diledi

Dion yaptığı açıklamada şunları yazdı: “Hepinizi tekrar hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm. Gücümü geri kazanmak için gerçekten çok çalışıyorum, ancak turlar yüzde 100 olduğunuzda bile çok zor olabilir. Bu sizin için adil değil. Beyler şovları ertelemeye devam edin ve bu kalbimi kırarken, gerçekten sahneye geri dönmeye gerçekten hazır olana kadar her şeyi şimdi iptal etmek en iyisi. Hepinizin bilmesini istiyorum ki pes etmeyeceğim… ve yapabilirim’ Sizleri tekrar görmek için sabırsızlanıyorum!”

Almanya’daki bazı konserler de “Cesaret” dünya turlarının iptal edilmesinden etkilendi. Kanadalı oyuncunun 19 Mart 2024’te Köln’de, 21 Mart’ta Berlin’de, 23 Mart’ta Münih’te, 31 Mart’ta Hamburg’da ve 2 Nisan’da Mannheim’da performans sergilemesi gerekiyordu.

Celine Dion sert insan sendromundan muzdarip

Dion’un muzdarip olduğu ve onu performanslarını iptal etmeye zorlayan nörolojik duruma Sert Kişi Sendromu denir. Öncelikle kas kramplarına neden olur. Şarkıcı söz konusu olduğunda, etkilenen öncelikle bacaklardır, ancak aynı zamanda turdaki performansını önemli ölçüde sınırlayan ses telleridir.

Bu yazının orijinali “Céline Dion dünya turunu tamamen iptal etmek zorunda” Bunte.de’den geliyor.