Pizza, en küçük damak tadından en tecrübeli damak tadına kadar kalpleri fetheden evrensel bir lezzettir. Karşı konulamaz lezzetli tatlar, eriyen peynir, iştah açıcı soslar ve mükemmel kabuğun birleşimi onu favori haline getiriyor. İster iş sonrası sıradan bir akşam yemeği, ister arkadaşlarla bir toplantı ya da bir kutlama olsun, pizza ilk tercihtir. Zar zor konuşabilen en küçük çocuklar bile, pizzanın canlı renklerine ve yapışkan peynirine hayran kalarak çoğu zaman neşelenirler. Bize inanmıyor musun? Her şeyi bırakın ve küçük bir kızın yer aldığı bu Haberyu izleyin. Klip, küçük çocuğun masada durup pizza kutusuna bakmasıyla açılıyor. Babası kutuyu açar açmaz minik çocuk milyon dolarlık bir gülümsemeyle “Woohaaa” diyor.
Öyleyse okuyun: Viral Video: Küçük Kız Restoranda Patates Kızartmasını Geri Gönderdi, İnternet Tepki Verdi
Video Instagram’da yaklaşık 5,6 milyon görüntülemeye ulaştı. Klibin ekindeki metinde “Bu bebek pizzayı seviyor” yazıyor. Ve hepimiz aynı fikirdeyiz.
Pek çok insan bebekle ilişki kurabildi ve kendilerinin de aynı tepkiyi vereceğini söyledi.
Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Tamam kızım, domino teslim edildiğinde hala aynı şekilde tepki veriyorum.”
Bir diğeri ise “Aaayyy- o küçük kızı hissediyorum! Bu pizza nefis görünüyor!”
Bir yorumu okuyun: “Aynı…çocuk..aynı”.
Bazıları bebeğin “çok sevimli” olduğunu söyledi.
“AMAN TANRIM. Onlar en tatlıları.
Birkaç kişi ona “en tatlı pizza aşığı” adını verdi.
Siz de bu sevimli klibe baktıktan sonra bir veya iki dilimin tadını çıkarmak istiyorsanız, size yardımcı olabiliriz. Bu kolay tariflerle mutfağınızda en lezzetli lezzetleri hazırlayabilirsiniz. En iyi 17 pizza tarifine göz atmak için burayı tıklayın. Daha sonra bize teşekkür etmeyi unutmayın.
Öyleyse okuyun: Viral Video: Küçük Kız Restoranda Patates Kızartmasını Geri Gönderdi, İnternet Tepki Verdi
Video Instagram’da yaklaşık 5,6 milyon görüntülemeye ulaştı. Klibin ekindeki metinde “Bu bebek pizzayı seviyor” yazıyor. Ve hepimiz aynı fikirdeyiz.
Pek çok insan bebekle ilişki kurabildi ve kendilerinin de aynı tepkiyi vereceğini söyledi.
Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Tamam kızım, domino teslim edildiğinde hala aynı şekilde tepki veriyorum.”
Bir diğeri ise “Aaayyy- o küçük kızı hissediyorum! Bu pizza nefis görünüyor!”
Bir yorumu okuyun: “Aynı…çocuk..aynı”.
Bazıları bebeğin “çok sevimli” olduğunu söyledi.
“AMAN TANRIM. Onlar en tatlıları.
Birkaç kişi ona “en tatlı pizza aşığı” adını verdi.
Siz de bu sevimli klibe baktıktan sonra bir veya iki dilimin tadını çıkarmak istiyorsanız, size yardımcı olabiliriz. Bu kolay tariflerle mutfağınızda en lezzetli lezzetleri hazırlayabilirsiniz. En iyi 17 pizza tarifine göz atmak için burayı tıklayın. Daha sonra bize teşekkür etmeyi unutmayın.