'Block House' mirasçısının çocukları Danimarka'da kaçırıldı

Felaket

New member
“Bild” haberine göre, yılbaşı sabahı birkaç adam çocukların babasına saldırdı, 13 yaşındaki Klara ve 10 yaşındaki Theodor'u zorla bir arabaya bindirdi ve ardından iki arabayla kaçtı. İki araba Almanya'da kayıtlı.

Arama çalışmaları Almanya'da da sürüyor. Bild'e göre soruşturma şu anda Hamburg polisinin elinde; Kaçırılan çocukların nerede olduğu bilinmiyor. “Bild”den alınan bilgiye göre, kaçıranların iki arabası Almanya'da kayıtlı: DN-AV 9551 plakalı Citroën DS7 Crossback ve WI-W 6481 E plakalı Mercedes A-Serisi. Kaçırma olayı gerçekleşti. gece yarısından kısa bir süre sonra Sabah saat 1:07'de Alman federal polisi çağrıldı ve iki devriye arabası Almanya sınırına park edildi.

“Block House”un varisi 2021’den bu yana çocuklarının geri dönüşü için mücadele ediyor

Patlayıcı: Christina Block ve ortağı Gerhard Delling, 2021'den beri çocukların Almanya'ya dönmesi için mücadele ediyor. Çünkü orada geçirdikleri hafta sonu tatilinin ardından baba çocukları geri getirmedi. Danimarka'daki bir mahkeme çocukların geri gönderilmesini engelledi ve Block'a yalnızca ziyaret hakkı verildi. “Christina o sırada beni çocuk kaçırma suçundan ihbar etmişti. Böylece çocuklarımız polis tarafından sorguya çekildi. Gençlik Sosyal Yardım Dairesi bana Almanya'ya geri dönmeleri gerektiğini söyledi. Peki, eğer bu açıkça isteklerinize uymuyorsa bir baba olarak ne yapmalısınız?” Stephan Hensel birkaç ay önce internette Haberler'a şöyle demişti. O zamandan beri kızı Johanna'nın (17) babasıyla gönüllü olarak yaşadığı bildiriliyor. Tek kız Greta (15), Christina Block ile birlikte Hamburg'da yaşıyor.

Ancak Block'un bir Alman mahkemesinde haklı olduğu kanıtlandı; daha sonra Hensel'in kaçırılan iki küçük çocuğu Almanya'ya geri getirmesi gerekiyordu, ancak çocukların babası bunu yapmadı.